Knk başlıkta yazmana rağmen öneriyorsan izlememe gerek yok direk de sövebilirim :dFilmin ismi The Human Centipede(İnsan Kırkayak)
Öncelikle uyarayım midesi hassas olanlar ve 13 yaşından küçükler için kesinlikle uygun değildir.
İzleyecekseniz filmin konusunu vs. okumayın lütfen gizemli olursa daha hoş olur
İzleyenler lütfen bana geri dönsün hepinizin tepkisi aynı olacak zannımca
Edit: Filmin 2 ve 3 olarak devamı da var
Değişik bir deneyim , her nekadar kötü duygular oluşyursa da içimde "Film üstüne" konuşmak çok zevkli yürrkli bir arkadaş bulursam 2 ve 3ü onunla izlerimKnk başlıkta yazmana rağmen öneriyorsan izlememe gerek yok direk de sövebilirim :d
Hiç insafın yok mu senin arkadaş önercek başka film mi kalmadıPonçik ponçik film bu deme öyle izlesinler
İzlemeye devam ediyorum. Abla bi şekil anesteziden kaçtı da kaçarken serumu unuttu kol yarıldı :/ Umarım gaçabilir.O adamın bir sahnesinde miden ağzına gelecek
Valla benim capon dayının içinden zombi çıktı. Dişledi bizim lale doktorun boynunu. Ayrıca 'ağzına etmek' muhabbetini gerçek hayata dökmeselermiş iyi olurmuş. Ablaya üzüldüm açıkcası. Şuan devam ediyorlar, merdivenden yukarı sürünüyorlar. Ayrıca polis abimizden o sarışın olan doktora ayar çekti :d , kıyak bi abiymiş.Durum nedir