Arkadaşlar mouse um bozuldu yeni mouse arıyorum.Fiyatı pek önemli değil ama çok pahalı bir seviyede olmasın.Aklımda şuan ya hyperx veya razer var ama razera da sadece razer olduğu için para vermek istemiyorum önerileriniz neler?
rival 110 veya 105Arkadaşlar mouse um bozuldu yeni mouse arıyorum.Fiyatı pek önemli değil ama çok pahalı bir seviyede olmasın.Aklımda şuan ya hyperx veya razer var ama razera da sadece razer olduğu için para vermek istemiyorum önerileriniz neler?
600 civarıBütçe ne ?
rival 710 incehesap akşam indirime girecek hemen al derim hem çok para vermessin hemde çok kaliteli mouse600 civarı
Zowie S1 almanı öneririm oyunlarda bire bir600 civarı
Zowie mouse biraz sıkıntılı bir mousemuş araştırdığım kadarıylaZowie S1 almanı öneririm oyunlarda bire bir
Ne alakası var çoğu esporcu kullanıyorZowie mouse biraz sıkıntılı bir mousemuş araştırdığım kadarıyla
Baktım baya iyi mouse ama deathadder elite te çok cazip geldirival 710 incehesap akşam indirime girecek hemen al derim hem çok para vermessin hemde çok kaliteli mouse
sen bilirsin ama al derim hem 300 tl cebinde kalır bekle 8 de daha çok indirime gircekBaktım baya iyi mouse ama deathadder elite te çok cazip geldi
Hyperx surge tavsiye ederim razer turkiyede ozelligine gore pahali kaciyoArkadaşlar mouse um bozuldu yeni mouse arıyorum.Fiyatı pek önemli değil ama çok pahalı bir seviyede olmasın.Aklımda şuan ya hyperx veya razer var ama razera da sadece razer olduğu için para vermek istemiyorum önerileriniz neler?