Öneri Öneri 300 TL ye Alınabilecek Klavye Önerisi

Mekanik klavye sevmiyorsanız benim gibi G213 Öneririm gayet sade , hoş ve kaliteli

Logitech G213 kesinlikle

Mekanik klavye sevmiyorsanız benim gibi G213 Öneririm gayet sade , hoş ve kaliteli
Bana o kadar para verip mekanik almamak saçma geliyor. Red switch zaten mekaniğe çok yakın ama membrana göre basma ömrü daha fazla aydınlatması daha iyi antighosting olayı gibi şeyler var.

Gamepower saber red switch blue versiyonunu kullanıyorum çok memnunum

Bana o kadar para verip mekanik almamak saçma geliyor. Red switch zaten mekaniğe çok yakın ama membrana göre basma ömrü daha fazla aydınlatması daha iyi antighosting olayı gibi şeyler var.
yani hocam anlıyorum sizi ama mekanik beni rahatsız ediyor kulağımı tırmalıyormuş gibi hissediyorum evet kullanımı daha rahat ve pratik ama zevkler ve renkler tartışılmaz örneğin aile evinde yaşıyorsa büyükleri rahatsız olabilir gecenin bir saatinde anannemin yan odasında lol oynadığımı hayal bile edemiyorum :D

Arkadaşımda da var ışıklı mışıklı güzel bir kalvye fakat Ogre'deki bilek tercihini Saber'ın ışığına tercih ederim.
Zaten saberin amacı ışık benim gibi ışığı sevenler için üretilmiş bir klavye saber bilek desteği sevenler ogre,katana falan almalı.

yani hocam anlıyorum sizi ama mekanik beni rahatsız ediyor kulağımı tırmalıyormuş gibi hissediyorum evet kullanımı daha rahat ve pratik ama zevkler ve renkler tartışılmaz örneğin aile evinde yaşıyorsa büyükleri rahatsız olabilir gecenin bir saatinde anannemin yan odasında lol oynadığımı hayal bile edemiyorum :D
Sen mekanik klavyeyi çok yanlış anlamışsın :D
Mekanik klavyelerin bir çok switch seçeneği bulunur (yani tuşun altındaki anahtar), piyasada en çok bulunanlar mavi ve kırmızıdır. Bunların haricinde siyah, kahverengi, yeşil, turuncu gibi switchler de vardır. Senin sesli dediğin mavi switch ama kırmızı switch membran klavye gibi sessiz bir klavyedir.

Geri