Bana o kadar para verip mekanik almamak saçma geliyor. Red switch zaten mekaniğe çok yakın ama membrana göre basma ömrü daha fazla aydınlatması daha iyi antighosting olayı gibi şeyler var.Mekanik klavye sevmiyorsanız benim gibi G213 Öneririm gayet sade , hoş ve kaliteli
Arkadaşımda da var ışıklı mışıklı güzel bir kalvye fakat Ogre'deki bilek tercihini Saber'ın ışığına tercih ederim.Gamepower saber red switch blue versiyonunu kullanıyorum çok memnunum
yani hocam anlıyorum sizi ama mekanik beni rahatsız ediyor kulağımı tırmalıyormuş gibi hissediyorum evet kullanımı daha rahat ve pratik ama zevkler ve renkler tartışılmaz örneğin aile evinde yaşıyorsa büyükleri rahatsız olabilir gecenin bir saatinde anannemin yan odasında lol oynadığımı hayal bile edemiyorumBana o kadar para verip mekanik almamak saçma geliyor. Red switch zaten mekaniğe çok yakın ama membrana göre basma ömrü daha fazla aydınlatması daha iyi antighosting olayı gibi şeyler var.
Zaten saberin amacı ışık benim gibi ışığı sevenler için üretilmiş bir klavye saber bilek desteği sevenler ogre,katana falan almalı.Arkadaşımda da var ışıklı mışıklı güzel bir kalvye fakat Ogre'deki bilek tercihini Saber'ın ışığına tercih ederim.
Sen mekanik klavyeyi çok yanlış anlamışsınyani hocam anlıyorum sizi ama mekanik beni rahatsız ediyor kulağımı tırmalıyormuş gibi hissediyorum evet kullanımı daha rahat ve pratik ama zevkler ve renkler tartışılmaz örneğin aile evinde yaşıyorsa büyükleri rahatsız olabilir gecenin bir saatinde anannemin yan odasında lol oynadığımı hayal bile edemiyorum![]()