Evet , Bu Önerilebilir@Apu Mühendisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belleğin yanındaki 1'i 2 yapın 8x2 ram olur.NEO 3 APU - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip NEO 3 APU oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Turbox dan iyidir. Zaten bu fiyata ne alabilirsiniz ki ?Çok teşekkürler render için yetermi bu pc ?
Mecbur yetecekYalnız bu rendera yetermi hocam
G41 chipset xeon destekli olması lazımSistem varda sistem gibi değil sat sat yeni al diyorlar
anakart : Foxconn G41 MXP
işlemci : Pentium(R) Dual-Core CPU E6600
RAM : 2 GB ( 2x4 alıcam anakart 8 gb destekliyor mhz 1333 mhz)
Ekran kartı : İntel G41 express chipset
Ryzen 3 1200Sana minumum 5600x felan lazım yanınada b550 bir anakart bu işlerle ilgileniceksen en azından sorunsuz olsun istiyorsan 32gb ram önerilir 16gb da kotarır ama biryerden sonra karmaşık işlerde ram yetmemeye başlar sana min 15k para lazım render makinesi için mesela ben aftereffect'de biraz karmaşık bir çalışmada nerdeyse 1 saat render bekliyorum ama fiyatlar düşene kadar idare edicez artık
yani başlangıçta eh iste yeterli olur ben sorun çekmiyceği bir sistem söyledim 8gb ram'le o iş biraz zor ama bana 16 bile yetmiyor ama yinede bütçe el vermiyorsa idarelik sonra bir 8 daha takarG41 chipset xeon destekli olması lazım
Modlu Xeon E5450 alın.
Rami 8 yapın.
GT 1030 veya ikinci elden RX 460 alın.
@revanier
@Oguzrtx
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 3 1200
RX 460 Oem
8 GB 2666mhz ddr4 ram
A320 anakart
Kasa
400W psu
Hdd
Böyle bir sistem 2. Elden 2700'e felan geliyor ve r3 1200 başlangıç için gayet. Yeterli olacaktır.