Superonline fiberi varsa onu al.Şuan türk telekom kullanıyorum 100 TL civarı fiyatı var bu fiyat bandında önerdiğiniz başka internet sağlayıcısı var mı?
Alıntıyı görüntüle
hocam eğer ilgilenirseniz referans linkimle ikimizde bir ay bedava kullanabiliyoruz. 5 senedir türknet kullanıcısıyım. özel mesaj atmanız dahilinde tecrübelerimi anlatabilirim
hocam daha önce superonline kullandım ama onda da sıkıntılar oluyodu ve turkcelli hiç sevmiyorum çok kazık geliyo. Kablonet içinde evet onun daha iyi olduğunu duydum peki kablonet için nasıl sorgulama yapabilirim türknetteki gibi sorgulama sistemleri var mı?Superonline fiberi varsa onu al.
Kablonet altyapısı varsa o da olur iyidir.
İkisi de yoksa en son çare olarak Netspeed veya Türknet deneyebilirsin ama hizmet olarak pek sevmiyorum o tarz firmaları.
hocam kullanırken herhangi bir sorunla karşılaştınız mı karşılaştıysanız müşteri hizmetleri vs nasıldıhocam eğer ilgilenirseniz referans linkimle ikimizde bir ay bedava kullanabiliyoruz. 5 senedir türknet kullanıcısıyım. özel mesaj atmanız dahilinde tecrübelerimi anlatabilirim
hocam öncelikle 3 farklı adreste kullandım. yalnızca 1inde kanser olabilecek düzeyde bağlantı kopmaları yaşadım. o zamanlar türknetin 7/24 müşteri hizmetleri vardı ulaşıp derdimi sıkıntımı hemen çözebiliyordum. son 4 senedir aynı evde yaşıyorum ve tek bir an bile internet bağlantımda kopma yaşamadım. o yüzden canlı destek hala var mı yok mu bilmiyorum bile. önceki sıkıntılar yaşadığım evde tek sıkıntı yaşayan ben değildim apartmanın telefon altyapısı sıkıntılı olduğu için çoğu dairelerde zaman zaman sıkıntılar yaşanıyordu. anlayacağınız apartmanınızın fiber veya telefon altyapısı düzgünse türknetin vereceği hizmette o kadar iyi oluyor. bilindiği üzere zaten türktelekom altyapısı kullanıyorlar. müşteri hizmetlerinin olup olmadığını da arayıp öğrenebilirsiniz. ama online işlemlerdeki yazılı destek hattı da oldukça hızlı çalışıyorlar. paket değişimi sırasında hız yükseltirken 1-2 sıkıntı yaşamıştım. ertesi gün direk sıkıntımı çözmüşlerdi.hocam daha önce superonline kullandım ama onda da sıkıntılar oluyodu ve turkcelli hiç sevmiyorum çok kazık geliyo. Kablonet içinde evet onun daha iyi olduğunu duydum peki kablonet için nasıl sorgulama yapabilirim türknetteki gibi sorgulama sistemleri var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kullanırken herhangi bir sorunla karşılaştınız mı karşılaştıysanız müşteri hizmetleri vs nasıldı
Sizin oradaki altyapısı kötü ise ve sorun çıkarıyorsa bilemem ama Superonline kazık değil. Türknet gibi firmalardan sonra en ucuz hizmeti onlar sunuyor. Ben şahsen 120TL’ye 100/10 hız alıyorum.hocam daha önce superonline kullandım ama onda da sıkıntılar oluyodu ve turkcelli hiç sevmiyorum çok kazık geliyo. Kablonet içinde evet onun daha iyi olduğunu duydum peki kablonet için nasıl sorgulama yapabilirim türknetteki gibi sorgulama sistemleri var mı?
teşekkürler verdiğiniz bilgiler içinhocam öncelikle 3 farklı adreste kullandım. yalnızca 1inde kanser olabilecek düzeyde bağlantı kopmaları yaşadım. o zamanlar türknetin 7/24 müşteri hizmetleri vardı ulaşıp derdimi sıkıntımı hemen çözebiliyordum. son 4 senedir aynı evde yaşıyorum ve tek bir an bile internet bağlantımda kopma yaşamadım. o yüzden canlı destek hala var mı yok mu bilmiyorum bile. önceki sıkıntılar yaşadığım evde tek sıkıntı yaşayan ben değildim apartmanın telefon altyapısı sıkıntılı olduğu için çoğu dairelerde zaman zaman sıkıntılar yaşanıyordu. anlayacağınız apartmanınızın fiber veya telefon altyapısı düzgünse türknetin vereceği hizmette o kadar iyi oluyor. bilindiği üzere zaten türktelekom altyapısı kullanıyorlar. müşteri hizmetlerinin olup olmadığını da arayıp öğrenebilirsiniz. ama online işlemlerdeki yazılı destek hattı da oldukça hızlı çalışıyorlar. paket değişimi sırasında hız yükseltirken 1-2 sıkıntı yaşamıştım. ertesi gün direk sıkıntımı çözmüşlerdi.
doğrudur hocam biz çok eskiden kullanıyorduk şimdi değişmişte olabilirSizin oradaki altyapısı kötü ise ve sorun çıkarıyorsa bilemem ama Superonline kazık değil. Türknet gibi firmalardan sonra en ucuz hizmeti onlar sunuyor. Ben şahsen 120TL’ye 100/10 hız alıyorum.
Kablonet altyapısı için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsin.
Bende fiber altyapısı var 1000/1000 veriyor hocam . 110/ 8 normal paket değil mi?Türknet 99tl ödüyorum. Eğer fiber altyapınız var ise 110/8 hız veriyor. Yok ise alabileceğiniz maks hızı yine 99tl'ye veriyor.
Sizdeki gigafiber. Türknet 1000 hızı sadece kendi altyapısı üzerinden veriyor ki TÜRKİYE’DE sadece bazı ilçelerde var.Bende fiber altyapısı var 1000/1000 veriyor hocam . 110/ 8 normal paket değil mi?