Neler Yeni

Öneri - Kel Olmak İyi Midir? Ne Zaman Kafayı Dazlak Haline Getirmek Gerekir?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,068
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Yaşadığım bir durumu size anlatmak istedim.
Yoğun stresten dolayı saçlarım dökülmeye başlamıştı. İlk başta önemsemedim ancak bu durum ciddileşince ve ön kısımlardan hafif kellik başlayınca tırsmaya başladım.
Doğal çözümlere odaklanmaya başladım: Sarımsak, Aloe Vera, Elma Sirkesi..
Hiçbiri fayda etmedi desem yalan olmaz.
Daha sonra kafamı sıfıra vurmayı düşündüm. Çevremde gülünç duruma düşeceğimi fark edip vazgeçmiştim. Ta ki geçtiğimiz haftada kafamı yıkarken elime yaklaşık 15 tane saç teli geçene kadar..
Kafamı kurulayıp tıraş makinesiyle kafamı sıfıra vurdum. Aynada kendimi maymun gibi hissettim ancak birkaç gün sonra alışıp bir kez daha sıfıra vurdum.
Sıfıra vurduktan hemen sonra duşa girip kafayı bir tur yıkayıp sarımsak ve elma sirkesi uygulamak gerekir. Dökülen yerlerdeki saç köklerinin canlanmasını sağlarız bu şekilde.
Saç dökülmem neredeyse hiç kalmadı. Ayrıca o kadar alıştım ki kel olmanın rahatlığına..
Eğer aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa bir kez daha düşünmesinler. Milletin ne diyeceğini umursamasınlar.
Ben 6 ay boyunca sürekli olarak kafamı kendim sıfıra vuracağım. Dışarı çıkarken şapka ve beremi takmam gerekecek. Yazın güneşten, kışın soğuktan dolayı. Kimse görmemiş olacak. :)

Sorularınız varsa altta sorabilirsiniz.

TamerKs

80+ Silver
Bütün karizmam gidiyor asla sıfıra kesmem

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Okul muhabbeti olmasa vurar sıfıra geçerim. Hiç dalgayı kaldiramayacagimdan nevermind

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,068
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kellik tamamen 0 accayip bir rahatlık. Pademide hep 0a vuruyodum çok mutluydum. Çirkin olduğum için pek de göze batmıyor aslında yakında tekrar 0a vurmayı düşünüyorum.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Ortamda bir çok kez muhabbetinin döndüğü,ortamdakikerden biri bunu yapınca diğerlerinin vazgeçtiği, bir süre sonra aynı şeyin tekrar gündeme gelmesiyle bir kısır döngü konusudur.
2 ay önce gaza gelip kestirdim, hâlâ uzamadı yaw.
Yine gaza gelip ileride kestireceğim ama bu tür bir karar alan kendi öz irademin elini kolunu şeklini,şemalini seviyim.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçen ay bir halk otobüsü şöförü kapının ağzında olmama rağmen bilerek kapıyı kapattığı için kafam kapıya sıkıştı ve ne olduğunu bilmediğim bir şeyler saçıma girdi. Eve gider gitmez hemen yıkadım bir şey de çıkmadı ama kepek yapmaya ve kaşınmaya başladı. Berbere sıfıra vuralım dememe rağmen yapma , kepek varsa daha çok ortaya çıkar dedi ben de ona güvenip kepek şampuanı kullanmaya başladım.
Ve bu kepekten hariç kafamın sıkıştığı yerlerden başlayıp kafamın ortasına kadar yara da olduğu için kesersek dayanamazsın dedi.
Prozinc kepek şampuanı aldım. Bir süredir onu kullanıyorum, kepek azaldı bir kaç tane de yara var hala

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
ppden belli <3

jilet atmak hiçbir şeye yaramıyor.. Tamamen ırsi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,068
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Geçen ay bir halk otobüsü şöförü kapının ağzında olmama rağmen bilerek kapıyı kapattığı için kafam kapıya sıkıştı ve ne olduğunu bilmediğim bir şeyler saçıma girdi. Eve gider gitmez hemen yıkadım bir şey de çıkmadı ama kepek yapmaya ve kaşınmaya başladı. Berbere sıfıra vuralım dememe rağmen yapma , kepek varsa daha çok ortaya çıkar dedi ben de ona güvenip kepek şampuanı kullanmaya başladım.
Ve bu kepekten hariç kafamın sıkıştığı yerlerden başlayıp kafamın ortasına kadar yara da olduğu için kesersek dayanamazsın dedi.
Prozinc kepek şampuanı aldım. Bir süredir onu kullanıyorum, kepek azaldı bir kaç tane de yara var hala
Geçmiş olsun dostum. Bu otobüs şoförleri ne zaman işini düzgün yapar oldu ki..
ppden belli <3

jilet atmak hiçbir şeye yaramıyor.. Tamamen ırsi
Köşe kısımlarda bariz belli olarak kellik var. Bu yüzden ortaya yakın yerden ayırıyordum. :)

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
bende senelerdir saçımı uzatan ve senelerce kestirmeyen biriyim çevremde böyle alıştı ama şu an vücud geliştirme yaptığım için başka sebeplerde var bunlardan ötürü kestirmek istiyorum ama çok tırsıyorum açıkçası kendime hiç yakışacağını düşünmüyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,068
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
bende senelerdir saçımı uzatan ve senelerce kestirmeyen biriyim çevremde böyle alıştı ama şu an vücud geliştirme yaptığım için başka sebeplerde var bunlardan ötürü kestirmek istiyorum ama çok tırsıyorum açıkçası kendime hiç yakışacağını düşünmüyorum
Biraz maymun gibi hissedersin kendini. Daha sonra alışırsın.

2mApoo

80+ Silver
Geçmiş olsun dostum. Bu otobüs şoförleri ne zaman işini düzgün yapar oldu ki..

Köşe kısımlarda bariz belli olarak kellik var. Bu yüzden ortaya yakın yerden ayırıyordum. :)
yaşın kaç ki? knk
Genetikmi yoksa sana özel bir durum mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,497
Üyeler
164,685
Son üye
Saruhan37
Top Bottom