tam ideal benceArkadaşlar sizce 24 inç monitör bir oyuncu için küçğk mü?
bütçe nedir ?Arkadaşlar sizce 24 inç monitör bir oyuncu için küçğk mü?
Şu an 24 inç kullanıyorum memnunum. Ne küçük ne büyük tam ideal bence.Arkadaşlar sizce 24 inç monitör bir oyuncu için küçğk mü?
en ideali fps oyunlarında büyük gelebilir. Ama Tam ortası ideali 24Arkadaşlar sizce 24 inç monitör bir oyuncu için küçğk mü?
24 inç gayet yeterli dün aldım bende senin gibi 27 alsam keşke diye düşündüm başta ama elime geçince anladım gayet yeterli hatta bence büyük bile denilir.24 inç ideal boyut. öneri istiyorsan bütçeni bilmiyorum ama benim aldığım acer 165hz 2ms 1400 tl ürün çok kaliteli. kutusundan dp ve hdmi kablosuda çıkıyor. Detay istersen sorarsın.Arkadaşlar sizce 24 inç monitör bir oyuncu için küçğk mü?
1.500 tl civarıtam ideal bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe nedir ?
Rekabetçi'Oyuncu' kelimesini biraz açın rekabetçi oyuncu mu yoksa hikaye bazlı oyun oynayan oyuncu mu?
24 inc gayet yeterlidir hikaye bazlı oyun oynuyorsan curved ve 27 inc daha güzel olur.
1.500 tl civarı24 - 24.5 Civarı FPS oyuncuları için gayet uygundur. Bütçeniz nedir?
1.500 TL civarı
hocam yukarda ürün bıraktım kesinlikle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ölü pixel de çıkmadı. Sorun olursa sor.1.500 TL civarı
Rekabetçi
1.500 TL civarı
https://www.hepsiburada.com/acer-eg...iU-TdVc-S8_jT5mQD4p4vNJrXKx8T-rxoC6eoQAvD_BwEhocam yukarda ürün bıraktım kesinlikle tavsiye ediyorum. Şuan kullanıyorum ölü pixel de çıkmadı. Sorun olursa sor.