Neler Yeni

Yardım 27 inç 1080p piksel sayma

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Volkan

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mehmetcan İvrendi
arkadaşlar yakından bakınca pikseller belli oluyor sizce iade edip 24 inç mi alsam ? 32 inç monitörün yanına 2. monitör olarak almıştım
Hangi Modeli Aldın knk çünkü pixel sayma muhabbeti her 27" te yok modele bağlı birazda çünkü modelden modele aradaki PPI değeri değişiyor Zaten eğer 27" 1080P monitörlerin hepsinde o pixel muhabbeti olsaydı bu kadar çok üretilmez ve satılmazdı neyse modeli söylede bari o mobitörden almayayım

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Volkan
Hangi Modeli Aldın knk çünkü pixel sayma muhabbeti her 27" te yok modele bağlı birazda çünkü modelden modele aradaki PPI değeri değişiyor Zaten eğer 27" 1080P monitörlerin hepsinde o pixel muhabbeti olsaydı bu kadar çok üretilmez ve satılmazdı neyse modeli söylede bari o mobitörden almayayım
genelinde var hocam çok fark etmiyor bende aoc vardı sayıyordum arkadaşta sus var sayıyordum geneli öyle 1920x1080p 27 için kim ne derse desin uygun değildir

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
arkadaşlar yakından bakınca pikseller belli oluyor sizce iade edip 24 inç mi alsam ? 32 inç monitörün yanına 2. monitör olarak almıştım
4,5 sene kullandım yakından bakmayınca sıkıntı yoktu sayılıyor ama neden pikseleri sayayım ki saymazsan sayılmıyor yani 2k olsa daha iyi tabi orası ayrı mesele. 2. monitör olacaksa 24 daha iyi olur ama öteki monitör 2k felansa o yüzdende farklı geliyordur sana

Kesin alırlar da model ne
şunu almıştım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBNNR2KH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Reis sen deli misin aynı monitörün 2k olanı ile arasında 2 bin TL fark var al iade et

genelinde var hocam çok fark etmiyor bende aoc vardı sayıyordum arkadaşta sus var sayıyordum geneli öyle 1920x1080p 27 için kim ne derse desin uygun değildir
4,5 sene kullandım yakından bakmayınca sıkıntı yoktu sayılıyor ama neden pikseleri sayayım ki saymazsan sayılmıyor yani 2k olsa daha iyi tabi orası ayrı mesele. 2. monitör olacaksa 24 daha iyi olur ama öteki monitör 2k felansa o yüzdende farklı geliyordur sana
Kesin alırlar da model ne
Şimdi kargoya verecem iade için. Eve geçince yeni konu açacam 24 inç monitör önerisi diye yardımcı olur musunuz?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Volkan
Top Bottom