Neler Yeni

1920X1080P 27 İnç Monitör Alınır mı

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
hocam gayet de normal kullanımdaydım fakat yan yana 2 tane 23 inç ve 27 inç(her ikisi de 1080p) monitör koyduğumda bir süre 27 inçe baktıktan sonra kafamı diğerine çevirince rahatlıyordum. gerçekten 4 karış uzaktan da baksam gözle görülür bi bulanıklık oluyor 27/1080de
Mesaj otomatik birleştirildi:

abartıyolar konusuna katılıyorum fakat adamın beklentilerini yükseltmeyin bence. olmaması ve fark edilmemesi gibi bir şey imkansız
Bir de şunu sorucam hocam ben yeni monitörlerle tanışınca hep ıps kullandım 27 inç 2k samsung buldum lakin va panel şimdi ıps den va ya geçince çok yadırgar mıyım

vg279ql3a ghosting yok hdr var full pivot kablo kanalı var hoparlor var 2x2w ppi değeri çok iyi al geç vatandan 6400tlye
Şimdi ona bakıyordum hocam.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hiç 2k kullanmadım hocam 24 inç ips 144hz ile tanışalı daha 2 3 sene oldu diyeyim.
sistem yeterliyse 1080 de köşe yumuşatmayı felan açarsın tertemiz oynarsın. yok öyle pixel sayma muhabbeti, abartı. bende kullandım en low ayarlarda her oyunda pixel zaten sayarsın

hamzaersoy

80+ Bronze
Bir de şunu sorucam hocam ben yeni monitörlerle tanışınca hep ıps kullandım 27 inç 2k samsung buldum lakin va panel şimdi ıps den va ya geçince çok yadırgar mıyım
o kast ettiğim monitörlerden de birisi VA birisi ips'di. yadırgama falan olmaz tabi de ips'in bir noktaya kadar yaşanması çok olası olan ışık sızması var belki siyah ekranlarda onu garipseyebillirsin

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ama yinede bütçe yetiyosa 2k öneririm. başka bi seviye

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy

Şimdi ona bakıyordum hocam.
aldım neredeyse 1 hafta oldu kusursuz monitör mükkemel elmb ile ghosting olmadan oynayabiliyorsun-ascr ile renkleri 10 bit yapabiliyorsun-gysnc-freesync var

Eren A.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Eren AKŞEN
Asus TUF Gaming VG249QL3A almaya karar verdim lakin hdmi kablosu yokmuş laptobuma takacağım.Uygun fiyatlı hdmi 2.0 180hz verebilecek kablo önerebilir misiniz.

manhartcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ALİ BAŞARAN
Hayırlı akşamlar.AOC 24G4X 24 inç monitöre sahiptim lakin arızalandı ve değişim talep ettim.Ürün stokta olmadığı için başka bir versiyonunu önerdiler lakin onda da yukarı aşağı kaydırma ve pivot özelliği yoktu kabul etmedim ve iade aldım.6500tl bandına kadar monitör arıyorum ve çokça 27 inç 1080p 180hz 165hz vs monitörlere rastladım.Sorum şu ki uzun süreler monitörü kullanıyorum 27 inç 2k olmazsa pikseller çok net gözüküp rahatsız edici oluyor mu ? Yeri geldiğinde çizimler analizler vs yapıyorum.Özellikle 27 inç 1080p tecrübesi olup paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.
kesinlikle alınır. 24 alınmamalı

manhartcs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ALİ BAŞARAN
27 1080 best seçenek
fiyatı düşse şunu çekcezde bu para çok harbiden 1080 için
Cevabını geç gördüğüm için üzgünüm. Şuanda aldın mı bilmiyorum ama ne yaparsan yap fırsatın var ise monitörünü LG almalısın. LG paneli dünyanın en iyi panelidir. Bir çok bilindik oyuncu monitörlerinin panelini de LG yapıyor aslında. Televizyondan da anlayabileceğiniz üzere LG bu konuda TOP 1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom