Kratos2008
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,218
Beyler s23 ultrami s24 ultrami birde Xiaomi 14tpro var sizce hangisi yada bu bütçede başka en iyi ne alabilirim s24 ultra bütçe zorlamaya degermi
S23 ultra ile Xiaomi arasi nasıl ağa nerelerde iyi peki s23 ultrabütçen zorlanacaksa s23 ultra al çok fark hissetmezsiniz.
ya ben şahsen xioami taraftarı değilim arayüz olarak falan samsung daha iyi kullanımı daha kolay ben samsung taraftarıyım ama xioami kullanmayı seviyorsan sen bilirsin.S23 ultra ile Xiaomi arasi nasıl ağa nerelerde iyi peki s23 ultra
kesinlikle 14tproBeyler s23 ultrami s24 ultrami birde Xiaomi 14tpro var sizce hangisi yada bu bütçede başka en iyi ne alabilirim s24 ultra bütçe zorlamaya degermi
Xiaominin yazılımı berbat ah huawei zamanında dava açaydın şu abd ambargosuna devlerin devi olarak görüyorduk seni şuanda EMUI çok stabildi arayüzüde bi o kadar güzeldi kullandığım telefonlar arasında arayüz olarak bi ios bide emui yi tek geçerimS23 ultra ile Xiaomi arasi nasıl ağa nerelerde iyi peki s23 ultra
Niye ağa bide kamerası iyi midir?kesinlikle 14tpro
Ağa hangisi yaniXiaominin yazılımı berbat ah huawei zamanında dava açaydın şu abd ambargosuna devlerin devi olarak görüyorduk seni şuanda EMUI çok stabildi arayüzüde bi o kadar güzeldi kullandığım telefonlar arasında arayüz olarak bi ios bide emui yi tek geçerim
Tabi artık google desteği olmadığından emui yerini OneUI aldı.
S23U al derim ben elde tutuş hissiyatı çok daha iyi S24U ya kıyasla s24U çok daha köşeli falan beğenemedim 14t pro demiyorum bile yazılımı zaten söylemiştimNiye ağa bide kamerası iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağa hangisi yani
özellik bakımından xiaomi daha iyi f/p açısından da iyi eğer kamera içinde kaldıysa yt de kıyaslaması varNiye ağa bide kamerası iyi midir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağa hangisi yani
Yazılımdan kastiginiz ne hocamS23U al derim ben elde tutuş hissiyatı çok daha iyi S24U ya kıyasla s24U çok daha köşeli falan beğenemedim 14t pro demiyorum bile yazılımı zaten söylemiştim
Genel uygulama arayüzü olsun UI Stabilliği olsun xiaomi berbat bu konuda atıyorum bi güncellemede çok stabilken diğeri bozuk direk ben mesela kullanırken bi güncelleme süperdi diğerinde telefon aleve dönüyordu gibi. (Durduk yerde telefon ekran kilidindeyken)Yazılımdan kastiginiz ne hocam