BERKANY
80+ Silver
Dahası
mx400 link var mımx400e göre kötü fiyatta cok uygun sayılmaz
mx400 link var mımx400e göre kötü fiyatta cok uygun sayılmaz
250tlye 2li satılmıstı gene amazonda onu söylüyorum simdi satanlar sagolsun :https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sion-mx400-sifir-kapali-kutu-1116465425/detaymx400 link var mı
Ekleme yapayım. Bende kargo falan almıyor. Toplam 690TL'ye geliyor. Fiyatı çok iyi geldi gözüme, kaçırmak istemiyorum. İyiyse yapıştıracağım direkt.Alınır mı ya ? Monitör kolu lazımdı. Dikey falan yapabilir miyim bununla ? Bir de bende şuan tek monitör var, diğer kolun çıkma imkanı var mıdır ?
27" Aoc C27G2AE monitörü taşır mı ? Curved.
Bir ekleme daha yapayım. Ödemeyi bitirmeye geldiğimde adresi tekrar seçmemi istedi. Tekrar seçince 1700 lira oldu.Alınır mı ya ? Monitör kolu lazımdı. Dikey falan yapabilir miyim bununla ? Bir de bende şuan tek monitör var, diğer kolun çıkma imkanı var mıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekleme yapayım. Bende kargo falan almıyor. Toplam 690TL'ye geliyor. Fiyatı çok iyi geldi gözüme, kaçırmak istemiyorum. İyiyse yapıştıracağım direkt.
![]()
2 tane olmuş sizinki, 814TL'ye alınıyor gayet.Alınır mı ya ? Monitör kolu lazımdı. Dikey falan yapabilir miyim bununla ? Bir de bende şuan tek monitör var, diğer kolun çıkma imkanı var mıdır ?
Ekleme yapayım. Bende kargo falan almıyor. Toplam 690TL'ye geliyor. Fiyatı çok iyi geldi gözüme, kaçırmak istemiyorum. İyiyse yapıştıracağım direkt.
Alıntıyı görüntüle
Bir ekleme daha yapayım. Ödemeyi bitirmeye geldiğimde adresi tekrar seçmemi istedi. Tekrar seçince 1700 lira oldu.
İthalat + kargo ücreti istedi. Ben de almadım. 1700 liraya NB'ler var.
Yok hocam bir tane.2 tane olmuş sizinki, 814TL'ye alınıyor gayet.
Hocam kitapçığında bir tane ayağın çıkartılabileceği yazıyor mu ? Bir de bu kolda monitör dikleştirilebiliyor mu ?Kitapçığında 32" 'e ve 8 Kg'a kadar taşıyabildiği yazıyor. Benim hoşuma gitti satın alacağım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle