sistem nedir? her türlü oyun olur mu? tek mi oynayacaksınız arkadaşlarla mı
WW2 temalı ve ücretsiz bir oyun olan Heroes & Generals tavsiyemdir. Oyunda 3 farklı franksiyon ve 7 farklı sınıf var. Avcı pilot tavsiyemdir ama alışması zordur. Ben genel olarak Alman avcı pilot oynuyorum ama tüm franksiyonlarda uçaklarımın hepsi açık. Bu arada oyun 4.5gb.
Online değil ama, bir arkadaşınızla Code Vein oynuyabilirsiniz.
Ben de arıyorum. Warzone denedim sarmadı pek. Daha çok cold war tarzı güzel geliyor bana.
Evet.Anime Souls değil mi o ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen böyle kalabalık olacak bir online oyuncu tarzı bir oyun arıyorum![]()
BattleFront 2 bakabilirsiniz. gamepasste olması lazım.Anime Souls değil mi o ?
Aynen böyle kalabalık olacak bir online oyuncu tarzı bir oyun arıyorum![]()
Evet.
BattleFront 2 bakabilirsiniz. gamepasste olması lazım.
Brofalls , fallguys in beleş versiyonu . Çerezlik oyun.Çok sıkıldım farklı şeyler denemek istiyorum tavsiyeniz var mı ?
İyi ama piyade oynayanlar için değil. Çok sinir bozucu olabiliyor piyade. Oyun biraz emek ve sabır gerektiriyor. Rütbe sistemi var. Bu rütbe her asker için ayrı ayrı işliyor. Mesela almanlarda 5 uçak var. Birisi açık geliyor. İlk onla oynayarak rütbeni arttırmalı ve diğer uçakları açman lazım. 5 farklı sınıf var (yukarıda yanlış soylemişim) demiştim. 3 franksiyonda 5 farklı sınıf en az 15 asker demek (istersen sonradan asker alabilirsin mesela 2 tane pilot alabilirsin bir franksiyon için ya da daha fazla) ve 15 askeri ayrı ayrı kasman gerekicekSon zamanlarda çok oynayan insan gördüm iyi mi ?