~helloworld
80+ Bronze
Bana attığınız epey linkindekinde harici ekran kartı(herhangi bir ekran kartı) yokGerek yok hocam o zaman orta ayarlarda normal oynarken bile bazen bi drop giriyor 1 dakika geçmiyor düzlüğe çıkınca trafik azalınca anca gelir 60fps ye yükseliyor denemeye gerek yok o zaman birde ekran kartım mx300 değil mi hocam yanlış mı biliyorum mx350 ye yakın değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dar ve virajlı yollar için 7 senedir oynuyorum desem. Ne istediğini bilmen lazım. Herkes farklı şeyler ister ona göre oynar zevki ona göredir bana göre de ats berbat. Evet NFS ye cevirmisler bana da ugras oluyor video alip raporluyorum herhangi bir şekildr hatali sürüş yapanlari. Hepsi de ban yiyor. Elbet düzelecektir bu. Modifiye kısmına kısmi katiliyorum. Çok abartilar var onlar gercekten iyi degil fakat hic modifiye olmamasi da yapmamak da saçma. Dumduz offline da sür o zaman. Ne tofas gibi ne sade olacak. Başta da dediğim gibi herkesin sahsi fikridir bana göre ets>atsOyunun içinde resmi online sunuculara girebilirsin. Daha gerçekçi NPC trafik felan oluyor, Truckersmp kesinlikle oynanmaz NFS ye çevirmişler orayı. Tır sürmeyi bilmeyen tofaş gibi modifiye yapan kitleyle dolu. Ayrıca ATS oyna tır dediğin amerikada sürülür. Avrupa yolları çok dar ve şehirler birbirine çok yakın.