Neler Yeni

Ets nasıl online oynanır?

~helloworld

80+ Bronze
Gerek yok hocam o zaman orta ayarlarda normal oynarken bile bazen bi drop giriyor 1 dakika geçmiyor düzlüğe çıkınca trafik azalınca anca gelir 60fps ye yükseliyor denemeye gerek yok o zaman birde ekran kartım mx300 değil mi hocam yanlış mı biliyorum mx350 ye yakın değil mi
Bana attığınız epey linkindekinde harici ekran kartı(herhangi bir ekran kartı) yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun içinde resmi online sunuculara girebilirsin. Daha gerçekçi NPC trafik felan oluyor, Truckersmp kesinlikle oynanmaz NFS ye çevirmişler orayı. Tır sürmeyi bilmeyen tofaş gibi modifiye yapan kitleyle dolu. Ayrıca ATS oyna tır dediğin amerikada sürülür. Avrupa yolları çok dar ve şehirler birbirine çok yakın.
Dar ve virajlı yollar için 7 senedir oynuyorum desem. Ne istediğini bilmen lazım. Herkes farklı şeyler ister ona göre oynar zevki ona göredir bana göre de ats berbat. Evet NFS ye cevirmisler bana da ugras oluyor video alip raporluyorum herhangi bir şekildr hatali sürüş yapanlari. Hepsi de ban yiyor. Elbet düzelecektir bu. Modifiye kısmına kısmi katiliyorum. Çok abartilar var onlar gercekten iyi degil fakat hic modifiye olmamasi da yapmamak da saçma. Dumduz offline da sür o zaman. Ne tofas gibi ne sade olacak. Başta da dediğim gibi herkesin sahsi fikridir bana göre ets>ats

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Bana attığınız epey linkindekinde harici ekran kartı(herhangi bir ekran kartı) yok

Dar ve virajlı yollar için 7 senedir oynuyorum desem. Ne istediğini bilmen lazım. Herkes farklı şeyler ister ona göre oynar zevki ona göredir bana göre de ats berbat. Evet NFS ye cevirmisler bana da ugras oluyor video alip raporluyorum herhangi bir şekildr hatali sürüş yapanlari. Hepsi de ban yiyor. Elbet düzelecektir bu. Modifiye kısmına kısmi katiliyorum. Çok abartilar var onlar gercekten iyi degil fakat hic modifiye olmamasi da yapmamak da saçma. Dumduz offline da sür o zaman. Ne tofas gibi ne sade olacak. Başta da dediğim gibi herkesin sahsi fikridir bana göre ets>ats
Ekran görüntüsü 2024-10-07 143659.png

mx130 muş hocam yanlış hatırlıyormuşum

~helloworld

80+ Bronze
hmm deneyebilirsin. Bu denemek için bir sebep bence 2 yıl önce olsaydı oynatır dostum derdim de şuan bu gelen yeni günceller ile oynatır mı orası da TMP indirip deneyen Handle nin bileceği iş

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
hmm deneyebilirsin. Bu denemek için bir sebep bence 2 yıl önce olsaydı oynatır dostum derdim de şuan bu gelen yeni günceller ile oynatır mı orası da TMP indirip deneyen Handle nin bileceği iş
Gerek yok hocam dediğiniz kadar ağırsa tmp çünkü normalde bile Bluetoothu bile kapatıp herşeyi kapatıp oyuna giriyorum yağmur falan yağınca beni deli ediyor orta ayarlarda .
Düşüğe alıncada çamur oluyor

~helloworld

80+ Bronze
Gerek yok hocam dediğiniz kadar ağırsa tmp çünkü normalde bile Bluetoothu bile kapatıp herşeyi kapatıp oyuna giriyorum yağmur falan yağınca beni deli ediyor orta ayarlarda .
Düşüğe alıncada çamur oluyor
yağmur kapatma kolay sen indir de denesene yaw ben 4 blok ders işledim bitti yurda geldim sen hala bana yazıyon indir de denesene yaw :D

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
yağmur kapatma kolay sen indir de denesene yaw ben 4 blok ders işledim bitti yurda geldim sen hala bana yazıyon indir de denesene yaw :D
vazgeçtim benimde sınav senem msü ye hazırlanıyorum bu gidişle ets2 değil gerçekte tırcı olmak zorunda kalırım.😁

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
kanser olmak için tmp birebir. kaç adam banlattığımı sayamam bile. ama oynanır. başka online yok

~helloworld

80+ Bronze
kanser olmak için tmp birebir. kaç adam banlattığımı sayamam bile. ama oynanır. başka online yok
Kanser kısmı hariç aynı. İbneler bir de savunma yapiyor delirmelik.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

The Semih

80+ Gold

Olabilir ben amerikada tırcılık yapan türk youtuberları takip ettiğim için amerikan tırlarına ilgiliyim, Avrupa tırlarını sevmiyorum.

Top Bottom