KaaNFleX 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 102 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Kaan 18 Mayıs 2023 #1 Merhaba Arkadaşlar Yeni Çıkaracağım E kitabımın Kapak Fotoğrafını Online Word te Kitabıma eklemek istiyorum ancak resim koyunca hareket ettiremiyorum bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? ACİL
Merhaba Arkadaşlar Yeni Çıkaracağım E kitabımın Kapak Fotoğrafını Online Word te Kitabıma eklemek istiyorum ancak resim koyunca hareket ettiremiyorum bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuz? ACİL
GodlyPain 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,424 18 Mayıs 2023 #2 resimler hareket etmiyor, onun yerine tam boyutta resim kullanabilirsin ya da kapak diye bir seçenek oluyor. önerim word değil google docs kullanman Upvote 0 Downvote
resimler hareket etmiyor, onun yerine tam boyutta resim kullanabilirsin ya da kapak diye bir seçenek oluyor. önerim word değil google docs kullanman
KaaNFleX 80+ Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 102 Dahası Reaksiyon skoru 31 İsim Kaan 18 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 GodlyPain yazmış: resimler hareket etmiyor, onun yerine tam boyutta resim kullanabilirsin ya da kapak diye bir seçenek oluyor. önerim word değil google docs kullanman Devamı için tıklayın... peki word te eklediğim resmi nasıl en öne getirebilirim yani yazının üstüne Upvote 0 Downvote
GodlyPain yazmış: resimler hareket etmiyor, onun yerine tam boyutta resim kullanabilirsin ya da kapak diye bir seçenek oluyor. önerim word değil google docs kullanman Devamı için tıklayın... peki word te eklediğim resmi nasıl en öne getirebilirim yani yazının üstüne