Neler Yeni

Online Yarış Oyunu Var Mı

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
Online yarış oyunu mümkünse düşük sistem istesin

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Assetto corsa gerçek fiziklere sahip orta derece sistem ister bi bakın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
Assetto Corsa alabilirsin ama baya baya simülasyon oyunu. Direksiyon seti olmadan pek zevk vermiyor.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Assetto Corsa alabilirsin ama baya baya simülasyon oyunu. Direksiyon seti olmadan pek zevk vermiyor.
mouse ile de bayağı zevk veriyor ayarları güzel yapınca modlanabilir online tr serverlar felan bayağı sarıyor açıkcası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
mouse ile de bayağı zevk veriyor ayarları güzel yapınca modlanabilir online tr serverlar felan bayağı sarıyor açıkcası.

Ben uzun yıllar mouse + klavye ile oynadım zaten, kontrol açısından bir sıkıntım yoktu ama virajlarda gaza %75 civarında yükleniyor ve bu yüzden de drift her araçla atılmıyor. Direksiyon seti varsa gaza istediğin kadar yüklenebiliyorsun virajlarda da.

S@|1H

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Hasgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bugün Nfs'nin filmini izledim ve baya bayıldım içinde insanlarla hikayeyi anlatan yarış oyunu yok mu online olması zorunlu değil

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Ben uzun yıllar mouse + klavye ile oynadım zaten, kontrol açısından bir sıkıntım yoktu ama virajlarda gaza %75 civarında yükleniyor ve bu yüzden de drift her araçla atılmıyor. Direksiyon seti varsa gaza istediğin kadar yüklenebiliyorsun virajlarda da.
Debiraj tokatlıyorsun :)
ben assetoyla bayağı ilgileniyorum araç swaplı turbo olması lazım mouse ile güzel açı vermek için saygılar.

Top Bottom