OnlineFix64.DLL False Positive Mi Virüs Mü?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
arkadaşlar crack beamngde arkadaşla oynamak için hamachi kurdum+beammp gerekti sonra bu malwarebytes 9 tane virüslü dosya buldu genel anlamda. ben bunları karantinaya aldım devam ettim ama bu sefer beamng açılmıyordu bu onlinefix64.dll lazım diyordu. karantinadan sadece bunu geri çektim düzeldi sizce endişelenmeli miyim ya da silmeli miyim

var mı bilen

arkadaşlar crack beamngde arkadaşla oynamak için hamachi kurdum+beammp gerekti sonra bu malwarebytes 9 tane virüslü dosya buldu genel anlamda. ben bunları karantinaya aldım devam ettim ama bu sefer beamng açılmıyordu bu onlinefix64.dll lazım diyordu. karantinadan sadece bunu geri çektim düzeldi sizce endişelenmeli miyim ya da silmeli miyim
Spacewar sunucusu Ile bağlantı sağlıyor ayrıca direkt olarak her zaman chrome açıp onlinefixe atıyor O yüzden false positive MB antimalware ve KVRT havada uçan kuşu bile yakalar ben orayı 1 yılı aşkındır çoğu coop Oyunda kullandım Sorun yok sistemde defender açık arada KVRT ile tarıyorum Yine bir şey çıkmıyor orijinal siteden indirdiysen Sorun yok

O dosyayı VirusTotal, Hybrid-Analysis ve FileScan.io sitelerine upload edip rapor sonucunu buraya atarsan inceleyip güvenilirliği hakkında yorum yapabilirim.

Geri