Neler Yeni

ONLY CLİMB out of video memory trying to allocate a rendering resource hatası

PEXOSI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail Şahan
Only climb'e girip grafik ayarlarını yapıp oynaya bastığımda biraz normal yükleniyor ardından "out of video memory trying to allocate a rendering resource" böyle bir hata mesajı veriyor nasıl çözebilirim.

Sistemim;
Rx 6600 8GB
ryzen 5 5500
16GB DDR4 RAM

masQee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Serhat Şen
Aynı ekran kartından bende de var. Sorunun kaynağı 8GB VRAM yetersiz olması fakat eski haritada da sorun yoktu. Yeni haritada sorun çıkarıyor. Bu kadar 8 GB ekran kartı zorlayacak nasıl bir harita olabilir ki ? Sorunu çözdüyseniz paylaşabilir misiniz ?

PEXOSI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail Şahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı ekran kartından bende de var. Sorunun kaynağı 8GB VRAM yetersiz olması fakat eski haritada da sorun yoktu. Yeni haritada sorun çıkarıyor. Bu kadar 8 GB ekran kartı zorlayacak nasıl bir harita olabilir ki ? Sorunu çözdüyseniz paylaşabilir misiniz ?
Hocam bende şuan only climb oynarken online modunda sorun yaşamıyorum ama tek oyunculu girince VRAM yetersiz diyip crash veriyor. Bence de öyle bir oyun 8GB VRAM zorlayamaz diye düşünüyorum

masQee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Serhat Şen
bunu çözbilen bir babayiğit yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

STEAM başlatma seçeneklerine -DX11 yazın çözüldü
Uzun zamandır bu sorunu araştırıyorum. Senin sayende çözdüm. Rx 6600 8GB gibi ekran kartı nasıl açamaz diye kafayı yiyecektim. Valla çok sağol.

PEXOSI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsmail Şahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bunu çözbilen bir babayiğit yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

STEAM başlatma seçeneklerine -DX11 yazın çözüldü
Sizin yazdığınız çözüm ama nasıl çözüldü olarak işaretlerim bulamadım