Neler Yeni

Onu çok özlüyorum yardım edin

Kara*

80+ Silver
anneanem ve dedemin evinde kalıyoruz.maalesef benim kardeşim anneme bu kızla sevgili olduğunu söyledi sonrada bu anneaneme gitti fakat kardeşim sevgilimden hoşlsnmıyordu ve anneme ve anneaneme kötü anlatıyordu sonrasında anneanem bana kızı kötülemeye onunla ilgili atıp tutmaya başladı.2 yıl sonrasında maalesef ayrılmaya karar verdim ama şuan çok pişmanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sebep ise onun alevi olamsıydı
daha yaşın kaç hemen ailesel olarak girdin mevzuya üstelik kız alevi olmasaydı yine bahaneyle yıkılacak ilişkin hazırmış

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
2senelik ilişkimi geçen sene okullar başlamadan önceki gün ailevi nedenlerden dolayı bitirdim ama onu çok özlüyorum her gün aklım onda arkadaşlar başka kişilere odaklan başka kızlarla konuş dediler fakat karşımdaki kızı sevsemde ona ihanet ediyormuşum gibi geliyor ve bu gece ona tekrar yazmayı düşünüyorum.Ne yapmalıyım
Ben yazıyım gururumu falan hiçe sayıyorum nolacakki diye 3 kere yazdım 2 sinde görüldü yedim 1 tanesinde biraz konuştu niye yazmışım der gibi sonra bıraktım aklımda hala ama unutmayı bekliyorum yaz gitsin bişey olmaz ne kaybedersinki

TİTAN.

80+ Platinum
anneanem ve dedemin evinde kalıyoruz.maalesef benim kardeşim anneme bu kızla sevgili olduğunu söyledi sonrada bu anneaneme gitti fakat kardeşim sevgilimden hoşlsnmıyordu ve anneme ve anneaneme kötü anlatıyordu sonrasında anneanem bana kızı kötülemeye onunla ilgili atıp tutmaya başladı.2 yıl sonrasında maalesef ayrılmaya karar verdim ama şuan çok pişmanım

sebep ise onun alevi olamsıydı
Hayatımda bu kadar saçma sebep görmedim
Bu tarz bir sebepten ailene kafa tutamaman çok saçma gerçekten sevseydin bırakmazdın hala zamanın var sevdiğin için bazı riskleri göze almalısın
Nesin sen korkak mı ?

ImDhyroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Herkese çok teşekkür ederim.kıza tekrar yazdım artık aramız düzeldi yeniden sevgili olduk.

ImDhyroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit

MrTito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Burak
Onlardan iki tane aldım.Artık ikimizde kullanicaz. :)

Ayrıca alevi olmadığı ortaya çıktı
Olmaz dostum sizin yerinize ben kullanırım mutlu olun ömür boyu

ImDhyroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Dostum aile her zaman doğruyu söylemez bunu unutma
Savaşmayı bırakma
Abi kızla 3 gün konuştum.3. gün birdaha hiç kimse ile sew olmak istemedigini ve beni mutlu etmek için sadece 2 gün konustugunu soyledi

Olmaz dostum sizin yerinize ben kullanırım mutlu olun ömür boyu
Eskiden hep ayrılmak istiyormuş zaten benimle

Ama arkadaşı ile konuştuğumda bana daha fazla acı cektirmek için benimle konuşup umut verip tekrar yıkıyor.Arkadasimin telefonunu kullanarak o yüzden engelde atamıyorum.Niyese kendimi büyük bir yalan havuzundan çıkmış gibi hissediyorum.ve rahatlamak gerekirken dahada kendimi kötü hissediyorum ve ondan vazgeçmek istesemde vazgecemiyorum.

grasdiyas

80+ Silver
Abi kızla 3 gün konuştum.3. gün birdaha hiç kimse ile sew olmak istemedigini ve beni mutlu etmek için sadece 2 gün konustugunu soyledi

Ama arkadaşı ile konuştuğumda bana daha fazla acı cektirmek için benimle konuşup umut verip tekrar yıkıyor.Arkadasimin telefonunu kullanarak o yüzden engelde atamıyorum.Niyese kendimi büyük bir yalan havuzundan çıkmış gibi hissediyorum.ve rahatlamak gerekirken dahada kendimi kötü hissediyorum ve ondan vazgeçmek istesemde vazgecemiyorum.
kurtulduğun iyi olmuş o kız fiziken beyinsel açıdan ağır hasarlı büyük ihtimal veyada ergensel özenti düşük Iq seviyeli bir birey

unut gitsin bende seningibiydim ama kafa sonradan yatıyor zamana bırak

TİTAN.

80+ Platinum

Bunu beklemiyordum gerçekten üzücü bir durum eğer niyeti sana acı çektirmek ise uzatmanın manası yok
Kızın ciddi problemleri var gibi duruyor

MrTito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Burak

Sen dediğime gidiyor gibisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom