Neler Yeni

Onu çok özlüyorum yardım edin

BurakBek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Burak
2senelik ilişkimi geçen sene okullar başlamadan önceki gün ailevi nedenlerden dolayı bitirdim ama onu çok özlüyorum her gün aklım onda arkadaşlar başka kişilere odaklan başka kızlarla konuş dediler fakat karşımdaki kızı sevsemde ona ihanet ediyormuşum gibi geliyor ve bu gece ona tekrar yazmayı düşünüyorum.Ne yapmalıyım
Olum genç adamsın bizde çok koştuk bu işlerin peşinde pişman olduk kime ne fayda git rahatına bak kafana göre takıl Kariyer hedef belirle yok çok seviyorum onsuz ölürüm cart curt bu dönem aşk diye bir kavram yok dönem kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin dönemi değil dönem kaşarla boynuzlunun dönemi o yüzden sal

ImDhyroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Olum genç adamsın bizde çok koştuk bu işlerin peşinde pişman olduk kime ne fayda git rahatına bak kafana göre takıl Kariyer hedef belirle yok çok seviyorum onsuz ölürüm cart curt bu dönem aşk diye bir kavram yok dönem kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin dönemi değil dönem kaşarla boynuzlunun dönemi o yüzden sal
ben saldım zaten.dediğim gi bi arkadaşı şle bazen konuşuyorum bunu görünce arkından bana yazıyor

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
ben saldım zaten.dediğim gi bi arkadaşı şle bazen konuşuyorum bunu görünce arkından bana yazıyor
Ciddi mi bu. Engellesene reis arkadaslarini ve kizi fotograflari da sil. Gozden irak olan gonulden de ırak olur.

Starlex

80+ Silver
Abi kızla 3 gün konuştum.3. gün birdaha hiç kimse ile sew olmak istemedigini ve beni mutlu etmek için sadece 2 gün konustugunu soyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden hep ayrılmak istiyormuş zaten benimle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama arkadaşı ile konuştuğumda bana daha fazla acı cektirmek için benimle konuşup umut verip tekrar yıkıyor.Arkadasimin telefonunu kullanarak o yüzden engelde atamıyorum.Niyese kendimi büyük bir yalan havuzundan çıkmış gibi hissediyorum.ve rahatlamak gerekirken dahada kendimi kötü hissediyorum ve ondan vazgeçmek istesemde vazgecemiyorum.
Koçum benim instagramda bir sürü kıza yaz illaki birilerinden olur cevabı yersin takma kafaya biri gelir biri gider o da olmadı git bi genel eve orada sana iyi davranırlar dert tasa kalmaz unutur gidersin

ImDhyroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Koçum benim instagramda bir sürü kıza yaz illaki birilerinden olur cevabı yersin takma kafaya biri gelir biri gider o da olmadı git bi genel eve orada sana iyi davranırlar dert tasa kalmaz unutur gidersin
Abi benim yaş 15

Top Bottom