Neler Yeni

Onumuzdeki indirim gunleri beklenirmi

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
Rx7900gre ryzen 5 7600 hazir kasa alma planim var ama indirimleri beklersem kendim daha ucuza getirebilirmiyim ayri ayri veya hazir kadalar indirime girermi.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bence kasıma bu kadar yakınken beklenmeli. Yalnız 7900GRE'li sistem denk gelir mi bilmem. Belki de başka bir sistem nasip olur.

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Peki stoklar sıkıntıya girermi.o yuzden biraz korkuyorum. butcemi sonuna kadar zorluyorum zaten eger indirimlerden toplayamazsam ondan sonra alamam herhalde 1 sene.
Benim demek istediğim Youtube'dan paylaşılan imzalı sistemler değilde, hazır sistem sitelerinin kendilerinin yapmış olduğu kampanyaları takip etmek lazım. Stok hemen bitmez Youtube'dan imzalı sistemlere göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ki Youtube'dan imzalı sistemler de güzel oluyor. Yakalanabilirse onlar da olur.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Lloyd
Peki stoklar sıkıntıya girermi.o yuzden biraz korkuyorum. butcemi sonuna kadar zorluyorum zaten eger indirimlerden toplayamazsam ondan sonra alamam herhalde 1 sene.
@Emirkanyvs'nin dediği gibi. Oldu ki bir şekilde kaçırdın, ekran kartı ve işlemciyi aradan çıkarıp Ocak başına kadar diğer parçaları da dizersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,097
Üyeler
169,068
Son üye
archeloaded
Top Bottom