Kesinlikle beklenmeli.Rx7900gre ryzen 5 7600 hazir kasa alma planim var ama indirimleri beklersem kendim daha ucuza getirebilirmiyim ayri ayri veya hazir kadalar indirime girermi.
Bence kasıma bu kadar yakınken beklenmeli. Yalnız 7900GRE'li sistem denk gelir mi bilmem. Belki de başka bir sistem nasip olur.
Peki stoklar sıkıntıya girermi.o yuzden biraz korkuyorum. butcemi sonuna kadar zorluyorum zaten eger indirimlerden toplayamazsam ondan sonra alamam herhalde 1 sene.Kesinlikle beklenmeli.
Benim demek istediğim Youtube'dan paylaşılan imzalı sistemler değilde, hazır sistem sitelerinin kendilerinin yapmış olduğu kampanyaları takip etmek lazım. Stok hemen bitmez Youtube'dan imzalı sistemlere göre.Peki stoklar sıkıntıya girermi.o yuzden biraz korkuyorum. butcemi sonuna kadar zorluyorum zaten eger indirimlerden toplayamazsam ondan sonra alamam herhalde 1 sene.
@Emirkanyvs'nin dediği gibi. Oldu ki bir şekilde kaçırdın, ekran kartı ve işlemciyi aradan çıkarıp Ocak başına kadar diğer parçaları da dizersin.Peki stoklar sıkıntıya girermi.o yuzden biraz korkuyorum. butcemi sonuna kadar zorluyorum zaten eger indirimlerden toplayamazsam ondan sonra alamam herhalde 1 sene.