ayrıca yorumlarda r3 1200 i3 10100 f den iyi demişAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu terslikte bi iş vara ama çözemedim çözen benide aydınlatırsa teşkür
gönül isterdi 3600 olsun ama o bütçe maalesef yok. (anakartı incehesapta indirimden 689a almıştım)yorumlara verdiği cevapları okuyunca dahada kanser oluyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam tomahawk max gibi anakarta 3100 yakışmaz
yorumlarda adama güvenip almayı düşünen arkadaşlar varEn basitinden yt girip karşılaştırmaya bakması bile yeterli olur birisinin . Umarım alan yoktur bunları izleyip
çok çok iyi kapmışsınız hocam umarım en kısa sürede 3 3100e kavuşursunuzgönül isterdi 3600 olsun ama o bütçe maalesef yok. (anakatı indirimden incehesapta 689a almıştım)
Sonuna kadar Haklısın hele birini görmüştüm bilmiş bilmiş konuşup 80+ Sertifikasının psu nun verebildiği güçü olduğunu söylüyordu o anda kahkağayı basıp videoyu kapadım önüne gelen video çekiyor bilmediği şeyler hakkında yorum yapıyorlaryoutubede gezerkenbu videoya denk geldim ve delirdim adam gtx 1050 ile 1660 arasında çok az fark var diyor ayrıca ryzen 3 1200e 2000 TL fiyat biçiyor yorumlarda hatalı olduğunu söyleyenleride cahillikle suçluyor gerçekten berbat bir durum bilgisayardan anlamayan biri bu videoyu izleyip bu sistemi toplasa resmen adamın hakkına girecek bu sadece bir örnek youtube pc toplamaktan anlamayıp tavsiye yağdıranlar dolu. Siz ne düşünüyorsunuz dostlar ?
Not '1050 ti 1660'dan iyi diyor' çok az fark derken 1050 nin çok az daha iyi olduğunu söylüyor
teşekkürler. umarım hazirana kadar biraz ucuzlar. kardeşim için zaten.yorumlarda adama güvenip almayı düşünen arkadaşlar var
çok çok iyi kapmışsınız hocam umarım en kısa sürede 3 3100e kavuşursunuz
alttaki yorumları görünce adamın zır cahil olduğuna kanaat getirdim ve yorumlara bakınca abi ben bunu sonbahar gibi alıcam tarzı yorumlar gördüm yazık ne diyeyimyoutubede gezerkenbu videoya denk geldim ve delirdim adam gtx 1050 ile 1660 arasında çok az fark var diyor ayrıca ryzen 3 1200e 2000 TL fiyat biçiyor yorumlarda hatalı olduğunu söyleyenleride cahillikle suçluyor gerçekten berbat bir durum bilgisayardan anlamayan biri bu videoyu izleyip bu sistemi toplasa resmen adamın hakkına girecek bu sadece bir örnek youtube pc toplamaktan anlamayıp tavsiye yağdıranlar dolu. Siz ne düşünüyorsunuz dostlar ?
Not '1050 ti 1660'dan iyi diyor' çok az fark derken 1050 nin çok az daha iyi olduğunu söylüyor
Gülmekten az daha ölüyordum
Sen bu krala nasıl söversin bu fiyata donanım arşivi bu kadar mükemmel pc yapamıyor hala konuşuyorsun zır cahil (!)Ben küfür kullanmadan ağır sövdüm. Her yoruma yorum yaptım. Ben böyle cahillik görmedim maşallah. Pekmez gibi cahillik akıyor.
çok doğru dediniz hocam1 delille 40 alimi yendim, 40 delille 1 cahili yenemedim derler.. Çok kafa yormayın arkadaşa anlamaz