Neler Yeni

Önüne gelen youtube kanalının bilgisayar toplama profesörü olması

ygtcntpl

80+ Bronze
youtubede gezerken
bu videoya denk geldim ve delirdim adam gtx 1050 ile 1660 arasında çok az fark var diyor ayrıca ryzen 3 1200e 2000 TL fiyat biçiyor yorumlarda hatalı olduğunu söyleyenleride cahillikle suçluyor gerçekten berbat bir durum bilgisayardan anlamayan biri bu videoyu izleyip bu sistemi toplasa resmen adamın hakkına girecek bu sadece bir örnek youtube pc toplamaktan anlamayıp tavsiye yağdıranlar dolu. Siz ne düşünüyorsunuz dostlar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not '1050 ti 1660'dan iyi diyor' çok az fark derken 1050 nin çok az daha iyi olduğunu söylüyor
Valla uykum vardı uzanıyordum, açtım videoyu kapadım gözü, sağlam uyutuyor sesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aykut Tiryaki
youtubede gezerken
bu videoya denk geldim ve delirdim adam gtx 1050 ile 1660 arasında çok az fark var diyor ayrıca ryzen 3 1200e 2000 TL fiyat biçiyor yorumlarda hatalı olduğunu söyleyenleride cahillikle suçluyor gerçekten berbat bir durum bilgisayardan anlamayan biri bu videoyu izleyip bu sistemi toplasa resmen adamın hakkına girecek bu sadece bir örnek youtube pc toplamaktan anlamayıp tavsiye yağdıranlar dolu. Siz ne düşünüyorsunuz dostlar ?

Not '1050 ti 1660'dan iyi diyor' çok az fark derken 1050 nin çok az daha iyi olduğunu söylüyor
kanka izledim ve bende kanser oldum ciddi ciddi diyor birde bunları

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Can Öztürk
Sağol kardeşim gece gece kanser ettin bizi nerden paylaştin bu konuyu yani adamı yargilamiyorum sonuçta özgür bir platform fakat tamamen insanlari yanliş yonlendiriyor adam kafasina gore parcayi googleden filtreleyip fiyatlarini alip sistem topluyor Bruh moment

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Gülmekten az daha ölüyordum
1614895167147.png

Sağol kardeşim gece gece kanser ettin bizi nerden paylaştin bu konuyu yani adamı yargilamiyorum sonuçta özgür bir platform fakat tamamen insanlari yanliş yonlendiriyor adam kafasina gore parcayi googleden filtreleyip fiyatlarini alip sistem topluyor Bruh moment
hocam özgür platform fakat anlamayan biri olsanız ve güvenip alsanız ne hissederdiniz aslında berbat olduğun öğrendiğinizde

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar herkes biliyormuş 1050 Ti'ın 1660'tan daha iyi olduğunu acaba biz mi yanlış biliyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ömer Can Öztürk
Alıntıyı görüntüle

hocam özgür platform fakat anlamayan biri olsanız ve güvenip alsanız ne hissederdiniz aslında berbat olduğun öğrendiğinizde
Zaten adami savunmadim kesinlikle benim demek istedigim adami linçlemek degil kendi çapinda içerik uretmeye calişmiş ama hem yanliş hem de yuzsuz arkadaş kendi hayal dunyasinda

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

Annen baban denk gelse internette böyle bir videoya, sonra da deseler ki oğlumuz haketti oğlumuza alalım bu bilgisayarı deyip alsalar 😂

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Annen baban denk gelse internette böyle bir videoya, sonra da deseler ki oğlumuz haketti oğlumuza alalım bu bilgisayarı deyip alsalar 😂
letgoda gta v açıyor diye 5000 tl ye satılan 1050 ti sistemler var :D

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
'İşi ehline bırakmak gerekir'

Yorumsuz malesef .
İnsanlar bilgi sahibi olmadığı işler hakkında konuşmayı ne kadar çok seviyor...
Yetmiyor bir de insanlara bilgilendirme adı altında yanlış bilgi aşılıyorlar.

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
'İşi ehline bırakmak gerekir'

Yorumsuz malesef .
İnsanlar bilgi sahibi olmadığı işler hakkında konuşmayı ne kadar çok seviyor...
Yetmiyor bir de insanlara bilgilendirme adı altında yanlış bilgi aşılıyorlar.
çok haklısınız hocam

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Google ya işlemci yazıyo ilk çıkana bu güzel diyor ram yazıyor tasarımını beğendiğini bunu alın diyo

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
Google ya işlemci yazıyo ilk çıkana bu güzel diyor ram yazıyor tasarımını beğendiğini bunu alın diyo
1660 alan bir kaç arkadaşım oldu sonrasında hepsi 1050 döndü diyen adamdan ne beklersin

Top Bottom