Neler Yeni

Yardım ONVO 42OV6000F TV UYGULAMALAR ESKİ SÜRÜM SORUNU AÇILMIYOR

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
Merhabalar çok acilinden sizden yardım istiyorum. ONVO 42OV6000F model smart televizyon aldım ve play store'dan Youtube Music'i indirdim fakat uygulama çalışmıyor, açtığımda ekranda "Kullandığınız Youtube Music sürümü desteklenmiyor." Uygulamayı kullanmaya devam edebilmek için lütfen güncelleyin. yazısı ile karşılaşıyorum altındaki güncelle butonuna bastığımda ise televizyon internete bağlı olmasına rağmen internete bağlı olmadığını belirtip aynı ekrana atıyor güncellemek istedim play store'a tekrar girdim fakat herhangi bir güncelleme yazısı göremedim çok acilinden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rageddon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
giriş yapılabiliyor ddiye biliyorum hocam
hocam o zaman bu son önerdiğiniz uygulama şuan cepte peki ilerde veya herhangi bi durumda youtube music’i kullanmak istedim onu nasıl çözeriz siteyi attınız ama sürümü hangi sürüm onu bilmiyorum

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mertcan Atmaxa
hocam cpux indirip komut setini ve android versiyonunuzu söylerseniz yardımcı olayım

ahusak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mertcan Atmaxa
veya youtube music’i usb’e yükleyip sonra televizyona takıp usb’den uygulamayı açmayı denesem işe yarar mı acaba hocam
usbye tüm apkları yükleyip teker teker kurmayı deneyin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,876
Üyeler
167,899
Son üye
WilliamCu
Top Bottom