Onvo tv ekran yansıtma

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Merhaba arkadaşlar artık çıkdırmak üzereyim 50 inç 4k onvo televizyonum var alalı 1 ay olmadı ama hiçbir türlü ekran yansıtamıyorum samsung wiew denedim tv yi görmüyor google home denedim çıkmıyor aynı wifi ye bağlı olmamıza rağmen tv nin tek tek ayarlarını gezdim bir şey bulamıyorum işime yarayacak tabii ki Bluetooth açık bu arada. Babamın telefonundan denedim belki benim telefon görmüyordur diye ondada yansıt özelliği vardı gene görmedi tv yi allah aşkına bilen biri boş geçmesin yardım etsin

Telefonla alakalı olabilir bizde de onvo tv vardı benim telefon yansıtılıyordu babamınki yansitilmiyordu iki telefonda samsung. Bluetooth ile alakası yok diye biliyorum aynı wifiye bağlı olman gerekiyor başka detaylar var mı hatırlamıyorum 2 sene oldu tvye bakmayalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde iki cihazida başka wifiye bağlayarak dene. Yani başka derken ikisi yine aynı wifiye bağlanacak ama öncekinden farklı birine belki onla alakalı olabilir

Merhaba arkadaşlar artık çıkdırmak üzereyim 50 inç 4k onvo televizyonum var alalı 1 ay olmadı ama hiçbir türlü ekran yansıtamıyorum samsung wiew denedim tv yi görmüyor google home denedim çıkmıyor aynı wifi ye bağlı olmamıza rağmen tv nin tek tek ayarlarını gezdim bir şey bulamıyorum işime yarayacak tabii ki Bluetooth açık bu arada. Babamın telefonundan denedim belki benim telefon görmüyordur diye ondada yansıt özelliği vardı gene görmedi tv yi allah aşkına bilen biri boş geçmesin yardım etsin
Hocam Bende Aynı cihazi kullaniyorum Malesef ne yaptiysam olmadi Bazi uygulamar Var ama. gecikme çok oluyordu onlarda

Geri