Neler Yeni

❌İndirim Bitti! OontZ Angle 3 Portable Bluetooth Speaker 629,79TL 🔥

Mertcan.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan Salman
OontZ Angle 3 Portable Bluetooth Speaker 629,79TL

Fiyatta indirim yokmuş gibi görünüyor ama araştırırsanız piyasadaki fiyatlarından neredeyse %40 daha uygun, başlığı açmadan önce kargo teslimini bekledim, satıcı zaten markanın kendisi, sorunsuz bir şekilde ulaştı. Sadece sanırım kontrol amaçlı gümrükte kutu açılmış, iş arkadaşım aldı, aynısının farklı bir modelini kullanıyordu güzel bir cihaz ihtiyacı olanlar bir baksın derim. Yazdığım fiyat gümrük ve kargo dahil haliyle. Boyutu biraz küçük ama ses ciddi anlamda bana gayet geldi.

Not: Bass Pad'li olan model değil o yüzden bass sesler çok harika değil. Ama genel olarak gayet yeterli.

Belgeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Muhammed Sait Gedik
IMG_20221116_200721.jpg

Knk forum açmadan önce Akakçeden grafiğe bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatta indirim yokmuş gibi görünüyor ama araştırırsanız piyasadaki fiyatlarından neredeyse %40 daha uygun, başlığı açmadan önce kargo teslimini bekledim, satıcı zaten markanın kendisi, sorunsuz bir şekilde ulaştı. Sadece sanırım kontrol amaçlı gümrükte kutu açılmış, iş arkadaşım aldı, aynısının farklı bir modelini kullanıyordu güzel bir cihaz ihtiyacı olanlar bir baksın derim. Yazdığım fiyat gümrük ve kargo dahil haliyle. Boyutu biraz küçük ama ses ciddi anlamda bana gayet geldi.

Not: Bass Pad'li olan model değil o yüzden bass sesler çok harika değil. Ama genel olarak gayet yeterli.

Mertcan.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Knk forum açmadan önce Akakçeden grafiğe bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Grafiğe baktım şu anda yurtdışı sitelerinde kargo ve gümrük ücretleri hariç 30$ gibi bir fiyatta ki sepete eklenmiyor, bazı türk platformlarda veya ikinci eller satışlarda da fiyat 1000TL veya üstünde o yüzden ''indirim gözükmüyor ama fiyat olarak uygun'' manasında belirttim. Bu arada grafikte görünen fiyat benim attığımla aynı orda kargo ve gümrük ücretlerini göstermiyor. ham fiyatını gösteriyor.

Son düzenleme:

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Duman

Hesabınız bugün açılmış ilk ve tek mesajınız bu, şüpheli satıcı

Mertcan.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan Salman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabınız bugün açılmış ilk ve tek mesajınız bu, şüpheli satıcı
Benim Cambridge Soundworks'le alakam olduğunu düşünmeni ne sağladı acaba, ürünü bugün gördüm hesap açmak gibi bir niyetim vardı, denk gelmişken açayım paylaşayım dedim. İhtiyacı olan varsa araştırsın baksın diye. Benim bundan ne gibi bir kar amacım olabilir. Ben paylaşmak istedim sadece bir süredir araştırdığım bir üründü birileri nasiplenir belki dedim sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,208
Üyeler
165,486
Son üye
karadumann
Top Bottom