Neler Yeni

Opel Vectra 2.0 GT Hala Alınır mı ?

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
136 ve 156 hp versiyonları var bildiğim kadarıyla. temizleri 40-45k civarı bulunabiliyor. gerek hızlanması ve yaptığı hızlar, gerekte iç donanımı olarak fiyatına göre alınabilecek en iyi arabalardan birisi olduğunu düşünüyorum. peki gerçekten hala alınabilir mi ?

@Denizgezen

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
136 ve 156 hp versiyonları var bildiğim kadarıyla. temizleri 40-45k civarı bulunabiliyor. gerek hızlanması ve yaptığı hızlar, gerekte iç donanımı olarak fiyatına göre alınabilecek en iyi arabalardan birisi olduğunu düşünüyorum. peki gerçekten hala alınabilir mi ?

@Denizgezen
Binmedim de sürmedim de
2.0cd olanın şanzımanını söktük bir usta vardı cumartesi söktü gidiş o gidiş pazartesi daha gelmedi adama mesleği bıraktırdı.
Vectraların neyi abartılıyor bilmiyorum
Şahin doğan veriyolar o paraya . Şahine vereceğime ona veririm daha iyi
Bütçe kısıtlıysa alabilirsin

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331

@Denizgezen
136lık olan vectra a kasa diye geçer piyasada. çevremde çok insan kullanıyor. genelde klimalı olupta kliması sorunlu olur. gidişi çok güzel fakat biraz sıcağı seviyor(klasik opel motoru). 156lık olan vectra b veya uzay kasa diye geçer. elektronik çok sorunu var. oynanmamış bulunursa güzel arabadır.

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binmedim de sürmedim de
2.0cd olanın şanzımanını söktük bir usta vardı cumartesi söktü gidiş o gidiş pazartesi daha gelmedi adama mesleği bıraktırdı.
Vectraların neyi abartılıyor bilmiyorum
Şahin doğan veriyolar o paraya . Şahine vereceğime ona veririm daha iyi
Bütçe kısıtlıysa alabilirsin
dediğin gibi bu fiyatlara şahin veriyorlar. vectra 2.0 gt hem 200 yapabilen bir araba hem sağlam hemde iç donanım olarak yeterli bir araba. bu yüzden mantıklı gibi geldi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

136lık olan vectra a kasa diye geçer piyasada. çevremde çok insan kullanıyor. genelde klimalı olupta kliması sorunlu olur. gidişi çok güzel fakat biraz sıcağı seviyor(klasik opel motoru). 156lık olan vectra b veya uzay kasa diye geçer. elektronik çok sorunu var. oynanmamış bulunursa güzel arabadır.
bir zamanlar bizdede vardı 136 lık. kliması vardı ama klima gazı yoktu. zaten arabayı çok kullanamadık. paraya ihtiyacımız olduğu için satmıştık. ama son zamanlarda gözüme iyi geliyor bu araba.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331
dediğin gibi bu fiyatlara şahin veriyorlar. vectra 2.0 gt hem 200 yapabilen bir araba hem sağlam hemde iç donanım olarak yeterli bir araba. bu yüzden mantıklı gibi geldi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir zamanlar bizdede vardı 136 lık. kliması vardı ama klima gazı yoktu. zaten arabayı çok kullanamadık. paraya ihtiyacımız olduğu için satmıştık. ama son zamanlarda gözüme iyi geliyor bu araba.
hararetine dikkat ettiğiniz sürece güzel arabadır. ama büyük şehirde oturuyorsanız almanızı tavsiye etmem. ben kırıkkale'de oturuyorum küçük bir il olmasına rağmen trafikte bu arabalar biraz can sıkabiliyor. gaz benzin parası dayandırmak da biraz zorlayabilir.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer

@Denizgezen
opel yerine bu bütçeye Toyota Corona 1995 felan bakmanız daha iyi olur bu bütçeye eski bir alman almanızı önermem japon varken

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Yanlış bilgi a kasada 136 Hp sadece GT modelinde var üst kasasında 2.0 motorlar 136 HP dir

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331
Yanlış bilgi a kasada 136 Hp sadece GT modelinde var üst kasasında 2.0 motorlar 136 HP dir
konuyu açan arkadaş zaten gt modeli hala alınır mı? demiş. a kasa da gt'ler 136hp'dir. uzay kasada gt'ler 156hp'dir. örn:

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Kardeşim ben Opel servisinde çalışıyorum GT almanı tavsiye etmem motor konusunda sıkıntılı araçlar.Dusunursen 94 model 2.0 115 HP var sanruflu değişen siz

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih
Kardeşim ben Opel servisinde çalışıyorum GT almanı tavsiye etmem motor konusunda sıkıntılı araçlar.Dusunursen 94 model 2.0 115 HP var sanruflu değişen siz
şimdilik sadece düşünüyorum. almak daha sonraya kalıcak :D

Top Bottom