Open ai yeni çıkardığı sora 2 invite code lazım

Doxmaxima

80+
Reaksiyon skoru
17
open ai yeni çıkardığı sora 2 invite code lazım ama bulamadım discordan da doğrulama yerinde takılı kaldım sunucuları dolu olduğu için doğrulamayı kapatmışlar elinde fazladan kod olan yada discorda open ai katılmış olan kişiler rica etsem bana kod yolayabilirmi

open ai yeni çıkardığı sora 2 invite code lazım ama bulamadım discordan da doğrulama yerinde takılı kaldım sunucuları dolu olduğu için doğrulamayı kapatmışlar elinde fazladan kod olan yada discorda open ai katılmış olan kişiler rica etsem bana kod yolayabilirmi
Y0HTWA

Seri gir ama hızlı ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geç kaldın

Bir VPN kullanarak kendi kodunuzu alabilirsiniz, konumu Kanada'da ayarlayın ve ardından iPhone'unuza Sora uygulamasını indirin, ardından kodsuz giriş yapın ve 2 davetiye alın

Bunu bi yerde okudum deneyebilirsin

Bir VPN kullanarak kendi kodunuzu alabilirsiniz, konumu Kanada'da ayarlayın ve ardından iPhone'unuza Sora uygulamasını indirin, ardından kodsuz giriş yapın ve 2 davetiye alın

Bunu bi yerde okudum deneyebilirsin
bende iphone yok

RY7QWJ beyler code buldum calışıyor 4 kişilik sınırı var alanlarda burda paylaşsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,590
Üyeler
183,139
Son üye
selinayyilmaz
Geri