OPERA GÜVENLİ MİDİR ?

Opera güzel değil ama güvenli olup, olmadığını anlamak pek mümkünde değil.

1 yıldır opera gx kullanıyorum vpn de iyi addblock da iyi hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Kendiniz test etmeden başka insanların attığı saçma sapan videolara güvenmeyin.
Bir dönem Opera kullandı kendisi. Ayrıca techno3030 da yanlış bilgi verecek birisi değil.

1 yıldır opera gx kullanıyorum vpn de iyi addblock da iyi hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Kendiniz test etmeden başka insanların attığı saçma sapan videolara güvenmeyin.
Evet, 10 milyon aboneye sahip global bir kanal olan LinusTechTips yalan video attı ve Opera GX en iyi tarayıcı, ben ne diyorum ki, adamlar RGB bile koymuş değil mi?
...

Opera kendisi veri alıyor, veri sızdırma konusunda ise Chrome ile eşit. Chromium tabanlı ve ekstra rtc kapatma bilmem ne gibi, şimdi aklıma gelmedi, leak sorunlarını düzeltmiyor. Zaten kaçtığın şey Çin'ken, Çin'e veri gitmesi için program kurmak nasıl bir güvenlik düşüncesi? Mobil programları loglama bile yapıyor dpi üzerinden hesaplayarak tıkladığın noktaları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, 10 milyon aboneye sahip global bir kanal olan LinusTechTips yalan video attı ve Opera GX en iyi tarayıcı, ben ne diyorum ki, adamlar RGB bile koymuş değil mi?
...
Opera GX'in Gxcorner diye bir takipçi modülü bile var kişiye özel haber için.

Geri