Opera GX Cyberpunk 2077 Teması

Earwven

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,226
1- Öncelikle arkaplanı ayarlayalım. Sol panelde bulunan en alttaki "Ayarlar" simgesine tıkladıktan sonra açılan pencerede biraz aşağı kaydırarak "Duvar Kağıtları" kısmından "Duvar kağıdını ekle" tuşuna bastıktan sonra istediğiniz görseli seçin.
1611939996078.png

2- Tema olarak "Coming Soon" ve Döşeme Animasyonu olarak "Yanıp Sönme" seçeneklerine tıklıyoruz.
1611939996010.png

3- Sesler için Tema'yı seçtiğimiz kısmın hemen altındaki "Tarayıcı Sesleri"ne tıklıyoruz ve şu ayarları yapıyoruz:
1611940136518.png

4- Arkaplanda müzik çalmasını isteyenler şu ayarları yapabilir:
1611940207511.png

Biliyorum biraz boş bir konu fakat eğlencesine yapasım geldi :D

Ekler

• 1611939918691.png
    1611939918691.png
    155.2 KB · Hit: 128
Yaratıcı ama kullanılmaz. Gözü rahatsız ediyor gibi, bir deneyeyim dur :D

1- Öncelikle arkaplanı ayarlayalım. Sol panelde bulunan en alttaki "Ayarlar" simgesine tıkladıktan sonra açılan pencerede biraz aşağı kaydırarak "Duvar Kağıtları" kısmından "Duvar kağıdını ekle" tuşuna bastıktan sonra istediğiniz görseli seçin.
Alıntıyı görüntüle

2- Tema olarak "Coming Soon" ve Döşeme Animasyonu olarak "Yanıp Sönme" seçeneklerine tıklıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

3- Sesler için Tema'yı seçtiğimiz kısmın hemen altındaki "Tarayıcı Sesleri"ne tıklıyoruz ve şu ayarları yapıyoruz:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ellerinize sağlık.

güzel rehber eline sağlık.

Sistemi alınca ilk iş önce chrome kurmak sonra da GX kurucam. Gerçekten merak ettim şimdi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

reis bende duvar kağıdı bulanık oluyor ne yapmalıyım ?

Geri