Opera yine arama motoru olarak google kullanıyor bir de güvenilir mi den kastınız ne ki ?önceden opera gx kullanıyordum çok memnundum fakat güvenli değil gibi söylentiler çıktı o yüzden 2 yıldır chrome kullanıyorum ama artık sıkıldım opera güvenli mi şuanda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
hocam bi ara güvenlik açığı falan var denmişti o yüzden silmiştim chrome şuan güzel fakat fazla özelleştirme yok o yüzden geçmeyi düünüyorum fakat eöin değilimOpera yine arama motoru olarak google kullanıyor bir de güvenilir mi den kastınız ne ki ?
gx kullanıyorum ben ram sınırlama olayı falan olduğundananladım hocam peki opera mı iyi yoksa gx mi hangisine geçsem daha iyi olur
o reklam engelleyiciden sanırım. bende de oluyor ne zaman reklam engelleyici kapatsam o bug düzeliyorşuan opera gx ten yazıyorum uzun zamandırda opera gx teyım hıcbır sıkıntı olmadı sadece sanırım bende olan bırsey youtube da canlı yayın ızlerken operada chat gozukmuyor onun dısında muq tarayıcı
operaya güvenmeyip chrome mi kullandın hocamönceden opera gx kullanıyordum çok memnundum fakat güvenli değil gibi söylentiler çıktı o yüzden 2 yıldır chrome kullanıyorum ama artık sıkıldım opera güvenli mi şuanda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
artık youtube da reklam engelliyici çalışmıyo bi arada aç kapa yapmam gerekyioşuan opera gx ten yazıyorum uzun zamandırda opera gx teyım hıcbır sıkıntı olmadı sadece sanırım bende olan bırsey youtube da canlı yayın ızlerken operada chat gozukmuyor onun dısında muq tarayıcı