Neler Yeni

Opera GX twitch donma sorunu

K4TRANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan ÖNAL
35 mbps internette opera gx'de twitch yayını arada donuyor. Mesela firefox'u indirdim twitchi açtım hiç donmadı. Firefox veya başka bir tarayıcıya geç falan diyebilirsiniz ama opera'ya çok alıştım bazı özelliklerine alışınca terk etmek zor oluyor. Nasıl çözerim bu donma sorununu önerileriniz var mı?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Sağ alttaki çarktan gelişmiş kısmına girip düşük gecikmeyi kapatınca düzeldi bende, bir dene istersen. Tabii yayın birkaç saniye geç geliyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
35 mbps internette opera gx'de twitch yayını arada donuyor. Mesela firefox'u indirdim twitchi açtım hiç donmadı. Firefox veya başka bir tarayıcıya geç falan diyebilirsiniz ama opera'ya çok alıştım bazı özelliklerine alışınca terk etmek zor oluyor. Nasıl çözerim bu donma sorununu önerileriniz var mı?
Opera GX'e düşük RAM veriyorsan ondan olabilir. Ayarlarından yükseltin.

K4TRANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan ÖNAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ alttaki çarktan gelişmiş kısmına girip düşük gecikmeyi kapatınca düzeldi bende, bir dene istersen. Tabii yayın birkaç saniye geç geliyor.
zaten donduktan sonra gecikme artıyor, gecikme artınca bir daha donmuyor. amacım en düşük gecikmeyle donmamasını sağlamak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Opera GX'e düşük RAM veriyorsan ondan olabilir. Ayarlarından yükseltin.
ram kısıtlama falan kullanmıyorum zaten ondan değildir.

Başlat kısmına CMD(Komut İstemi) yazıp Yönetici olarak çalıştır şunu yaz
netsh int tcp set global autotuninglevel=normal
ve bilgisayarı yeniden başlat. Ben sorunu böyle çözdüm size de yardımcı olursa ne mutlu bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,922
Son üye
ersever.
Top Bottom