Neler Yeni

Opera Yüklediğim Eklenti Vpn 'ler Çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yahya
Arkadaşlar Opera tarayıcı kullanıyorum ve bildiğiniz üzere operanın içine gömülü vpn çok yavaş, doğal olarak bende eklenti olarak başka vpn hizmetleri kullanıyorum. Pek çok vpn kulladım (Zanmate, Hub vpn, Touch vpn vb.) ama ya çalışmıyor (aşırı yavaş bağlantı hızı yada hiç vpn e bağlanmama gibi) yada görselde gördüğünüz gibi bir oturum açma sayfası geliyor. Herkesin deneyeceği şeyleri yaptım tabii ki, eklentiyi silip baştan yükledim, bütün ekletileri silip denededim, reklam engelleyicileri sildim, çerezler önbellek verileri, operayı silip yükledim, bir format atmadığım kaldı... Operadan başka tarayıcı kullanmak istemiyorum my flow ve verileri otomatik senkrize etme çok işime yarıyor. Çözümü bilen bir kişi benim ile paylaşır ise çok sevinirim.
resim_2022-09-02_145751172.png

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar Opera tarayıcı kullanıyorum ve bildiğiniz üzere operanın içine gömülü vpn çok yavaş, doğal olarak bende eklenti olarak başka vpn hizmetleri kullanıyorum. Pek çok vpn kulladım (Zanmate, Hub vpn, Touch vpn vb.) ama ya çalışmıyor (aşırı yavaş bağlantı hızı yada hiç vpn e bağlanmama gibi) yada görselde gördüğünüz gibi bir oturum açma sayfası geliyor. Herkesin deneyeceği şeyleri yaptım tabii ki, eklentiyi silip baştan yükledim, bütün ekletileri silip denededim, reklam engelleyicileri sildim, çerezler önbellek verileri, operayı silip yükledim, bir format atmadığım kaldı... Operadan başka tarayıcı kullanmak istemiyorum my flow ve verileri otomatik senkrize etme çok işime yarıyor. Çözümü bilen bir kişi benim ile paylaşır ise çok sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Genelde bu tarz VPN ler premium satın almanız için hız düşürür. Kullanıcı adı ve şifre isteyenlerde ücretli vpnler olabilir.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
çok normal vpn ücretsiz değil, sizden kullanıcı adı şifre istiyor, kısa sürede ücretsiz kotayı dolduruyorsunuz sanırım. ya ücretli vpn alın, yada opera vpn den devam
veya bu siteyi kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,932
Üyeler
168,707
Son üye
Mustafalc1443
Top Bottom