Neler Yeni

OperaGX Ekran Yırtılması

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar lütfen cevabınız varsa yorum yapın, başka bir şey hakkında konuşmayın. Konu için bildirim gelince çözüm sanıyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,591
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Kaynak kullanımlarını kısıtlamış olabilir misin ? Belki o yüzdendir.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Opera GX kaynaklıdır büyük ihtimal REDDİT ile sesini belki duyurabilir ve düzelttirebilirsin ilerki güncellemelerde

Konu dışı soru : opera GX ne kadar ram kullanıyor merak ettimde.
2 sekme açık biri forum biri bu sekme ve 570 MB yiyor. Bazen değişiyor ama.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Geçenlerde "YouTube izlerken bir anda ekranım dondu" diye bir konu açmıştım. Oradaki arkadaş bana o ayarı kapatırsam düzeleceğini söyledi. Kapattım o yüzden. Rica etsem o konuma da bir göz atıp ona göre bana geri dönüş yapar mısın??

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Google chrome de bu sekmeler açıkken ne kadar kullanıyor ?
Chrome yüklü değil. Yüklemeye de üşeniyorum :D Dediğim gibi kullanılan değerler bazen değişiyor. Mesela bazen 1 sekme açıkken 700, 3-4 sekme açıkken 500 MB yiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
Öncelikle konular arasından tarayıcıları bulamadığım için Windows konusu açtığımı belirtmek istiyorum. Arkadaşlar olay şu: Opera'da bir şeyler izlediğim zaman (YouTube, Netflix, vb farketmez) ara sıra sanki V-Sync kapatmışım gibi ekran yırtılıyor. Bu ara sıra oluyor. Ama sadece tam ekran modundayken başıma geliyor. Yırtılmanın olduğu yere geri sarıp tam ekrandan çıkıncı sorun olmuyor. Bir de Chrome'dan açıp denedim, onda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun ne olabilir? Neden ekran yırtılıyor? Bu arada yırtılan yere geri sardığımda yırtılma bazen gidiyor yani videodan kaynaklı bir sorun değil.
sol tarafta ram ve cpu kullanım %sini kendin ayarlıyabiliyorsun ayarlı olup ta o yüzdeyi geçtiği için olabilir

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
sol tarafta ram ve cpu kullanım %sini kendin ayarlıyabiliyorsun ayarlı olup ta o yüzdeyi geçtiği için olabilir
Ayarlı değil, biliyorum onu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada benim kapattığım kaynak kullanımı değilmiş, "Mümkün olduğunda donanımsal hızlandırmayı kullan" diye bir ayarmış. Onu açmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN

Bu arada benim kapattığım kaynak kullanımı değilmiş, "Mümkün olduğunda donanımsal hızlandırmayı kullan" diye bir ayarmış. Onu açmalı mıyım?
ozaman bi fikrim yok kolay gelsin :)

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,591
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

Ayarlardan varsayılan ayarlara sıfırladın mı hiç ? Onu dene, daha sonra gx control kısmında ki kısıtlamalar açıksa kapat. Attığım resimdeki gibi kapalı olsun.

Ekler

• resim_2021-02-23_145303.png
    resim_2021-02-23_145303.png
    40.6 KB · Hit: 48
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
caner
dostum merhaba hayatımda ilk kez bi forumda hesap oluşturdum. bu hesap açık açık snn için oluşturuldu, iki gündür bir haftalık laptopımda aynı sorunu yaşıyodum yeniden kurmadığım sürücü kalmadı. sorunu ekran kartında sanmıştım meğerse operanın basit bi ayarı işi çözüyormuş. ayarlar kısmına tıkla en altta gelişmiş seçenekler var en üstteki donanım hızlandırmayı kapatıp yeniden başlata tıkla sorun çözülüyor. umarım bu kadar süredir bu çileyi çekmiyorsundur da bu yanıt bi işine yaramaz. ayrıca formlarda konudan sapan başlıklar için bol sabırlar diliyorum, iyi günler.
resim_2023-03-18_143948979.png

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
dostum merhaba hayatımda ilk kez bi forumda hesap oluşturdum. bu hesap açık açık snn için oluşturuldu, iki gündür bir haftalık laptopımda aynı sorunu yaşıyodum yeniden kurmadığım sürücü kalmadı. sorunu ekran kartında sanmıştım meğerse operanın basit bi ayarı işi çözüyormuş. ayarlar kısmına tıkla en altta gelişmiş seçenekler var en üstteki donanım hızlandırmayı kapatıp yeniden başlata tıkla sorun çözülüyor. umarım bu kadar süredir bu çileyi çekmiyorsundur da bu yanıt bi işine yaramaz. ayrıca formlarda konudan sapan başlıklar için bol sabırlar diliyorum, iyi günler.Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. Sorunun çözümünü bulmuştum, sizin dediğiniz ayarı yapmıştım. Ondan sonra zaten Chrome'a falan geçtim. Yine de çok sağ ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,029,603
Üyeler
163,198
Son üye
papadoc
Top Bottom