Merhabalar, Sorunum şu opera ve operaGX de herhangi bir videoyu tam ekran izlerken vs bilgisayar donuyor ve czzt gibi sesini tarif edemediğim bir ses çıkıyor bu olay tam ekrana aldığımda aşırı oluyor bir tane sitede bu aşırı yoğun olurken başka bir sitede nadir olabiliyor ama illaki oluyor. Başka bir tarayıcıda denedim (firefox, chrome, microsoft edge) fakat bunlarda herhangi bir sorun almadım hatta chrome dan bir filmi tamamen izledim 1 kere bile donma olmadı ama operaGX de aşırı derecede her saniye oluyor, bu olay elektirik kesintisi sonrası yaşandı veya ekran kartını güncelledikten sonra, elektirik gece kesildiğinde sabah ekran kartını güncelledim ve bir anda videolar Operada donmaya başladı ve bu konu sadece OperaGX için değil Opera'nın kendi temel tarayıcısında da oluyordu ve ayrıca Lol olsun ya da farklı bir tane oyun oynarken olsun günde 1 kere olsun alt taba atıyor ekranı, Lolde oynarken 0.001 sn ani olarak alt taba atıp geri alıyor kendini ama başka oyunlar vs oynadığımda alt taba atıyor manual olarak ben geri çekmek zorundayım ama sadece bu olay günde 1 kere oluyor (bu olay ekran kartı güncellemeden önce, güncelledikten sonra fazla dikkat etmedim ama sorun hala oladabilir olmayadabilir), oynadığım oyunlarda öncekinden farklı bir performans almıyorum hala yüksek fps ler alıyorum fakat bu olay var ve ayrıca bu olaylar yaşanmadan 3 4 gün önce de dying light 2 de bir anda bütün sesler gitti bilgisayar ekranı siyahlaştı 4 5 sn sonra düzeldi fakat bu daha sonra hiçbir oyunda hiçbir programda olmadı, bunu bu operaGx deki soruna bağlayabilir miyiz onun için söylemek istedim
Son düzenleme: