7.89 dan 50 tane aldım. 2x50=100 zarar.7'deyken sataydım keşke. Çok geç ama. Ne yapsam bilemedim.
Bu mesaja güvendim.stickerlar hakkında pek bilgim yok daha doğrusu hangisi artar artmaz bilmiyorum yani sticker yatırımı hiç yapmadım.Sen operasyonu kas 1-2 ay bekle kasa güzel fiyatlara gelince satarsın parana göre yada üzerine az daha ekler iyi bir bıçak alırsın.
Ben 5 hesap kastım 225 adet kasa stokladım, forumda 700+ stoklayan var.
Ben bileti almıştım kardan zarar ediyorum. Sanırım riske girmişken iyice bekleteceğim. YTD7.89 dan 50 tane aldım. 2x50=100 zarar.
normalde yeni kasa 4-5 ay sonra çıkması gerekirdi, valve ın operasyonu geç kaldırması ve uzun süredir güncelleme getirmeyişinden dolayı yeni kasayı erkenden çıkarttı ve kasa fiyatları düştü, biz yeni kasanın 4-5 ay sonra çıkacağını düşünerekten 1-2 ay bekletip yeni kasadan önce satıcaktık, yeni kasanın böyle erken çıkacağı bilebileceğimiz bir şey değildi bizede süpriz oldu, bizim de kaar dan zararımız var kasanın artmasını bekleyip satacağız elimizden gelen başka bir şey yok, fiyatlar 1 aya dengelenir eski 7-8 e çıkar7.89 dan 50 tane aldım. 2x50=100 zarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu mesaja güvendim.
En fazla nereye çıkar sizce?normalde yeni kasa 4-5 ay sonra çıkması gerekirdi, valve ın operasyonu geç kaldırması ve uzun süredir güncelleme getirmeyişinden dolayı yeni kasayı erkenden çıkarttı ve kasa fiyatları düştü, biz yeni kasanın 4-5 ay sonra çıkacağını düşünerekten 1-2 ay bekletip yeni kasadan önce satıcaktık, yeni kasanın böyle erken çıkacağı bilebileceğimiz bir şey değildi bizede süpriz oldu, bizim de kaar dan zararımız var kasanın artmasını bekleyip satacağız elimizden gelen başka bir şey yok, fiyatlar 1 aya dengelenir eski 7-8 e çıkar
bekleyecceğiniz süreye göre değişir, 7-8-10 bandında , şu yeni çıkan kasanın fiyatı da otursun tam fiyatlar belli olurEn fazla nereye çıkar sizce?