Neler Yeni

Oppo a73 vs xiaomi redmi note 8

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Aydın
Oppo a73 mü redmi note 8 128 gb mı? Herkes yazsın dostlar. Oyun oynamayacağım gunlük hayat mesajlaşma alo deme fotograf .

BeKo'O

80+ Silver

Atyxah

80+ Silver
Note 8 yazılımı kötü ben note 8 kullanıyorum uygulama arası geçişlerde donabiliyor uğraştırıyor bazen yeniden başlatmak gerekiyor ancak özellik olarak karşılaştırırsak note 8 öneririm ama kamerası bataryası ekranı felan önemsiz dersen oppo al ben note 8 den yazıyorum şu anda memnunum yani alırsan üzmez ufak tefek hataları var oda yazılımsal tüm redmi serisi öyle zaten

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Oppo a73 mü redmi note 8 128 gb mı? Herkes yazsın dostlar. Oyun oynamayacağım gunlük hayat mesajlaşma alo deme fotograf .
Oppo reno z kullanıyorum yazılım olarak çok düzgün bir telefon şarj süresi vs düzgün gidiyor her ay güncelleme alıyor (3 5 ay sonra almaz baya eskidi :)) malzeme kalitesi çok güzel reno z gibiyse diğer telefonları şahsen kullandığım en iyi telefon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oppo reno z kullanıyorum yazılım olarak çok düzgün bir telefon şarj süresi vs düzgün gidiyor her ay güncelleme alıyor (3 5 ay sonra almaz baya eskidi :)) malzeme kalitesi çok güzel reno z gibiyse diğer telefonları şahsen kullandığım en iyi telefon
gorilla glass koruması yoksa oppoyu alma kendi camları kötü

Senior_53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Senior_can
Oppo A73 2000 bütçe civarında önerdiğim bir cihaz.
Size de A73 öneririm.

Top Bottom