Neler Yeni

Oppo A9 2029 pil değerleri normalmi

Aware

80+ Silver
Şuan chromeda bile ısınıyor ne yapmam gerek
39 derece çok normal bir sıcaklık sanmıyorum tamir gerektiğini ayrıca şarj olayı normal. 1 günden fazla gitmiş Instagram çok şarj yer zaten. 10-15 dakika bakınca telefon kapanana kadar 1 k mAh yiyor bende bazen hem telefon hem kendi sağlığım için bakmıyorum o yüzden.
@Evil Belief

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
@EK
39 derece çok normal bir sıcaklık sanmıyorum tamir gerektiğini ayrıca şarj olayı normal. 1 günden fazla gitmiş Instagram çok şarj yer zaten. 10-15 dakika bakınca telefon kapanana kadar 1 k mAh yiyor bende bazen hem telefon hem kendi sağlığım için bakmıyorum o yüzden.
@Evil Belief
Hack ile ilgilimidiir hocam?

Aware

80+ Silver
@EK

Hack ile ilgilimidiir hocam?
Hayır. Herhangi +18 bir siteye girmediğiniz,herhangi APK bir yazılım indirmediğiniz sürece kimse sizi hackleyemez. Bu dediklerimi yapmazsanız bir şey olmaz.

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Hayır. Herhangi +18 bir siteye girmediğiniz,herhangi APK bir yazılım indirmediğiniz sürece kimse sizi hackleyemez. Bu dediklerimi yapmazsanız bir şey olmaz.
Cihaza önceden apk kurdum ama şuan oluyor bu ısınma olayı

Aware

80+ Silver
Cihaza önceden apk kurdum ama şuan oluyor bu ısınma olayı
Tamam birdaha kurmayın sıfırlayın şifrelerinizi kaydederek telefonu. Bir daha olursa her telefonda olan bir şey haberiniz olsun.

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Tamam birdaha kurmayın sıfırlayın şifrelerinizi kaydederek telefonu. Bir daha olursa her telefonda olan bir şey haberiniz olsun.
Yani sifirladiktan sonra sorun kesin çözülür değilmi.

Aware

80+ Silver

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Kesin çözülür diyemiyorum. Çünkü ısınma belli bir süreden sonra her telefonda olur.
Telefonu alalı 1 yıl oldu chromeda takılırken 9 dakika içinde ısınmaya başlıyor donanimsal birseydir değilmi yazılımsal değil

Aware

80+ Silver

Aware

80+ Silver
Top Bottom