Hocam şahsen Qcy öneririm. Oppo gibi telefon üreticilerinin fason ürünlerine yaklaşmayın. Qcy kalitelidir.Bu iki kulaklık arasından hangisi donanımsal anlamda daha iyidir?
Hocam şahsen Qcy öneririm. Oppo gibi telefon üreticilerinin fason ürünlerine yaklaşmayın. Qcy kalitelidir.
Oppo Enco Buds 2 Zamanında kullanmıştım Gayet kaliteli güzel kulaklık. Qcy nin malzeme kalitesi çok kötü bu arada ses kalitesi olarak da Oppo daha iyi.Bu iki kulaklık arasından hangisi donanımsal anlamda daha iyidir?
Evet Oppo Diyafram Sürücüsü olarak Titanyum kullanıyor. Bataryada da daha iyi. Ses kalitesini bilmiyorum ama incelemelere baktığımda inceleyen kanallarda hep Oppo'nun yanında durmuşlar. Ama kağıt üzerinde ki verilere göre Qcy daha iyi teknolojik bakımdan. Yani öyle gözüküyor.Oppo Enco Buds 2 Zamanında kullanmıştım Gayet kaliteli güzel kulaklık. Qcy nin malzeme kalitesi çok kötü bu arada ses kalitesi olarak da Oppo daha iyi.
Tamam hocam.Nerden baksan 4-5 Arkadaşıma aldırdım, hepsi memnun . ANC çok kaliteli değil ama aktif edince etkisi oluyor. QCY iyi markadır üzmez. Enes özen YouTube kanalında incelemesi var bakın bence