Neler Yeni

optik vs lazer cs:go

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
Bütçe
120
arkadaslar cs yi fazla oynuyorum 1 ms mousum bozuldu ve onu alacak butcem yok 120tl bandinda cs icin alacagim en iyi mouse hangisidir.
konuya gelirsek bu bahsettigim sorun cs de mouse ile ani tepkilee verince mouse takiliyor kayiyor bunun olmamasi icin hangi sensor tercih edilir ve hangi mouse daha iyidir cevaplarsaniz sevinirim. Xtrike me gmp290 mouse yeterlimidir?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
arkadaslar cs yi fazla oynuyorum 1 ms mousum bozuldu ve onu alacak butcem yok 120tl bandinda cs icin alacagim en iyi mouse hangisidir.
konuya gelirsek bu bahsettigim sorun cs de mouse ile ani tepkilee verince mouse takiliyor kayiyor bunun olmamasi icin hangi sensor tercih edilir ve hangi mouse daha iyidir cevaplarsaniz sevinirim. Xtrike me gmp290 mouse yeterlimidir?
Optik. Pardon lazer de olabilir, bir dakika araştırıyım, karıştırıyor olabilirim.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Optik

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
tesekkurler dostum
Hocam ne desem sıkıntı :D, şu an Lazer kullanıyorum sanırım. Işık yaymıyor yani, ancak ikisi de çok garip mouse sensörleri, şimdi size aldığım bilgileri (doğruluğundan tamamen emin değilim ama) sıralayayım:

Optik mouse’lar düşük DPI aralığında net sonuçlar verebilen, optik mouselar Led ışığıyla kontrolü sağlıyor, ancak bu ışık her ortamda düzgün yansıyamadığından çalışmayabiliyor(muş) mesela cam üstünde. Ancak optiğin artısı pürüzlü ortamlarda daha az takılıp iyi bir deneyim vermesi, her ortamda çalışmasa bile böyle bir artısı var.

Lazer mouse ise optikten farklı olarak, daha iyi bir tarama yüksek DPI ancak pürüzlü yüzeylerde takılma ve atlama gibi problemler barındırıyor. Yani kısaca lazer fare oyun için daha iyi deniyor.

@ziur

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ziur

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne desem sıkıntı :D, şu an Lazer kullanıyorum sanırım. Işık yaymıyor yani, ancak ikisi de çok garip mouse sensörleri, şimdi size aldığım bilgileri (doğruluğundan tamamen emin değilim ama) sıralayayım:

Optik mouse’lar düşük DPI aralığında net sonuçlar verebilen, optik mouselar LED ışığıyla kontrolü sağlıyor, ancak bu ışık her ortamda düzgün yansıyamadığından çalışmayabiliyor(muş) mesela cam üstünde. Ancak optiğin artısı pürüzlü ortamlarda daha az takılıp iyi bir deneyim vermesi, her ortamda çalışmasa bile böyle bir artısı var.

Lazer mouse ise optikten farklı olarak, daha iyi bir tarama yüksek DPI ancak pürüzlü yüzeylerde takılma ve atlama gibi problemler barındırıyor. Yani kısaca lazer fare oyun için daha iyi deniyor.

@ziur
atlama yapiyorsa nasil optikten iyi olabiliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii
Top Bottom