MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,343
- İsim
- Belirtmek İstemiyorum
- İlgilendiği Kategoriler
- Belli bir tane yok
- https://www.instagram.com/bay.meynn/
- Discord
- MeynnZenith#2951
Bu yıl sonlarında, EA oyunlarını satın alıp oynadığımız platfrom Origin kapanacak ve onun yerine daha modern bir arayüze ve yeni özelliklere sahip EA App bizlerle buluşacak. Şu anda desteklenen sistemlerde EA App'i indirip kullanabilirsiniz. Ben bu değişimde geç kalındığını ancak böyle bir değişimin sonunda gelmesinin iyi olduğunu düşünüyorum.
EA'in kendi makalesi, yeni launcher hakkında detaylı bilgi ve indirme linki için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz:
NOT: Uzun zamandır bu işlerden uzağım, çok eski bir haberse ve önceden konusu açıldıysa kusura bakmayın. Görünce paylaşmak istedim.
EA'in kendi makalesi, yeni launcher hakkında detaylı bilgi ve indirme linki için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz:
The all new EA app for Windows - EA’s new optimized PC platform has officially arrived!
Today, we’re thrilled to announce that the EA app has officially left its open beta phase and will soon replace Origin as our primary PC platform.
www.ea.com
NOT: Uzun zamandır bu işlerden uzağım, çok eski bir haberse ve önceden konusu açıldıysa kusura bakmayın. Görünce paylaşmak istedim.