var ise hayır 10 saat sınırı sadece yeni oyunlarla sınırlıorigin ea play alacagım fifa 20 için sorularım şunlar
1-fifa 20 yi 10 saat mi oynayabilicem yoksa 30 gün boyuncamı
2-alırsam direkt iptal edebilecekmiyim edebileceksem nasıl yapıldığınıda söylermisiniz
Ea playin 2 seçeneği var ea play ve pro. Eğer ea play versiyonunu (steam) aldıysanız oyunu toplam 10 saat boyunca oynayabilirsiniz ancak ea play pro alırsanız 30 gün boyunca sınırsız.origin ea play alacagım fifa 20 için sorularım şunlar
1-fifa 20 yi 10 saat mi oynayabilicem yoksa 30 gün boyuncamı
2-alırsam direkt iptal edebilecekmiyim edebileceksem nasıl yapıldığınıda söylermisiniz
game pass alırsam büyük ihtimal oyunu açmam için origin hesabını gir diyecek ama girilmiyor aynısını steamde yaşadım oyuzden riske atmak istemiyorumFifa 20 sınırsız. FİFA 21 10 saat sınırlı. İlla alacaksanız game pass alın içinde ea play de dahil. aynı para.
birde game passe ea play geldimi?Fifa 20 sınırsız. FİFA 21 10 saat sınırlı. İlla alacaksanız game pass alın içinde ea play de dahil. aynı para.
Geleli çok oldu.game pass alırsam büyük ihtimal oyunu açmam için origin hesabını gir diyecek ama girilmiyor aynısını steamde yaşadım oyuzden riske atmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde game passe ea play geldimi?