origin ea play hakkında

Thezzerss

80+
Reaksiyon skoru
46
origin ea play alacagım fifa 20 için sorularım şunlar
1-fifa 20 yi 10 saat mi oynayabilicem yoksa 30 gün boyuncamı
2-alırsam direkt iptal edebilecekmiyim edebileceksem nasıl yapıldığınıda söylermisiniz

2-alırsam direkt iptal edebilecekmiyim edebileceksem nasıl yapıldığınıda söylermisiniz
var ise hayır 10 saat sınırı sadece yeni oyunlarla sınırlı

Ea playin 2 seçeneği var ea play ve pro. Eğer ea play versiyonunu (steam) aldıysanız oyunu toplam 10 saat boyunca oynayabilirsiniz ancak ea play pro alırsanız 30 gün boyunca sınırsız.

originden alıcam daha önce steamden aldıgımda fifa 21 açılmamıştı ve ea play normali alıcam 30tl lik

Fifa 20 sınırsız. FİFA 21 10 saat sınırlı. İlla alacaksanız game pass alın içinde ea play de dahil. aynı para.

Fifa 20 sınırsız. FİFA 21 10 saat sınırlı. İlla alacaksanız game pass alın içinde ea play de dahil. aynı para.
game pass alırsam büyük ihtimal oyunu açmam için origin hesabını gir diyecek ama girilmiyor aynısını steamde yaşadım oyuzden riske atmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde game passe ea play geldimi?

Onun illa bir yolu vardır. Yine de sen bilirsin de. FİFA 20 sınırsız ea playde

game pass alırsam büyük ihtimal oyunu açmam için origin hesabını gir diyecek ama girilmiyor aynısını steamde yaşadım oyuzden riske atmak istemiyorum

birde game passe ea play geldimi?
Geleli çok oldu.

peki originden ea play alsam direkt iptal nasıl edebilirim bilen varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,505
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri