Yardım origin oyun yüklü değil

Dogananac

80+
Reaksiyon skoru
24
öncelikle bi ara steam üzerinden ea play almıştım sonra süresi bitince iptal etirdim ve xbox game pass aldım ve bunun üzerinden fifa 21 e girerken oyun yüklü değil hatası veriyor ve originden baktığım zamanda üyeliğiniz bitmiştir diye yazı çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Ekler

• resim_2021-10-31_232436.png
    resim_2021-10-31_232436.png
    51.6 KB · Hit: 62
öncelikle bi ara steam üzerinden ea play almıştım sonra süresi bitince iptal etirdim ve xbox game pass aldım ve bunun üzerinden fifa 21 e girerken oyun yüklü değil hatası veriyor ve originden baktığım zamanda üyeliğiniz bitmiştir diye yazı çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
EA Play üyeliğinizin süresi dolmuş. Kartınız ile tekrardan EA Play sistemine abone olmalısınız. EA Play süresi dolunca ya da iptal edince, oyunlar sizde kalmıyor. Tekrardan abone olmanız gerekiyor.

EA Play üyeliğinizin süresi dolmuş. Kartınız ile tekrardan EA Play sistemine abone olmalısınız. EA Play süresi dolunca ya da iptal edince, oyunlar sizde kalmıyor. Tekrardan abone olmanız gerekiyor.
xbox game pass üzerinden oldum zaten ama yine aynı yapıyor

Gamepass e Origini değil EA Play uygulamasını bağlayacaksınız oyunu oradan indirip oradan açmanız lazım Originle bir alakanız yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,664
Üyeler
197,246
Son üye
Sami Ateş
Geri