Orijinal mousepad gerekli mi?

Quepardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Merhaba dostlar ben yaklaşık 2.5 senedir steelseries 300s kullanıyorum
300s ile ss in mousepad i gelmişti ama ben 90x40 markasız kullanıyordum ve orijinal olan ile arasında hiç fark hissettirmemişti ben de orijinal olanı satmıştım
Şimdi basilisk v3 aldım henüz elime ulaşmadı ve incelemelerde bazıları kaliteli mousepad ile kullanmanız lazım bunu diyorlar o yüzden kararsız kaldım
Sizce orijinal mousepad almaya gerek var mı yoksa bu 90x40 markasız olan iş görmeye devam eder mi

300s ile ss in mousepad i gelmişti ama ben 90x40 markasız kullanıyordum ve orijinal olan ile arasında hiç fark hissettirmemişti ben de orijinal olanı satmıştım
Şimdi basilisk v3 aldım henüz elime ulaşmadı ve incelemelerde bazıları kaliteli mousepad ile kullanmanız lazım bunu diyorlar o yüzden kararsız kaldım
Sizce orijinal mousepad almaya gerek var mı yoksa bu 90x40 markasız olan iş görmeye devam eder mi
Kalitesi normalsa devam eder , klasse porge mousepad ala bilirsin paran varsa

Bence orjinal almaya gerek yok elinizdeki ile devam edin suanda elimde dandik bir mouse pad var ama orjinalde olsa ayni tadi verecek sadece yuzeyinde bir puruzluk olmasin yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri