hocam birisi diyor sigara daha kötü birisi diyor puffın zararı daha düşük bunun aslı nedir tam olarakSigara daha az zararlı. Puffa bulaşma.
başlama o lanet şeyeArkadaşlar daha önce hiç denemedim, satın almadım. Orijinalini internette hangi site veya siteler satıyor?
Ben baktım biraz puffa. Tehlikelisiz gibi gözüküp baya tehlikeli bir şeymiş. Sigaranın en azından ne olduğu belli. Bunlar daha yeni olduğu için ne yapacakları da belli değil. Pufflarda bağımlı olma daha kolay. Kanser olma riski daha fazla. Elektronik sigara sıvısı buhar oluşturma aşamasında ısıtıldığında akrolein, aset aldehid, formaldehid gibi maddeler oluşuyor. Bunlar da iltihabi reaksiyona neden olan ve kanser yapan maddeler olarak biliniyor. Bence puff falan içme.hocam birisi diyor sigara daha kötü birisi diyor puffın zararı daha düşük bunun aslı nedir tam olarak
puff yeni aldım hani bazıları vardır ya emzik gibi ağzında taşır öyle değil de arada bi hatta nadir içiyorum dışarı flaan çıkarsam anca çok bişey olur mu acaba(aynı zamanda bağımlılığım yok bitince bırakırım daha almam büyük ihtimal)Ben baktım biraz puffa. Tehlikelisiz gibi gözüküp baya tehlikeli bir şeymiş. Sigaranın en azından ne olduğu belli. Bunlar daha yeni olduğu için ne yapacakları da belli değil. Pufflarda bağımlı olma daha kolay. Kanser olma riski daha fazla. Elektronik sigara sıvısı buhar oluşturma aşamasında ısıtıldığında akrolein, aset aldehid, formaldehid gibi maddeler oluşuyor. Bunlar da iltihabi reaksiyona neden olan ve kanser yapan maddeler olarak biliniyor. Bence puff falan içme.
elfbar satıyorlar genelde,bazı elfbarlar da puffı daha tehlikeli bir hale getiriyorÇoğu marketlerde satılıyor. Tekellere sorabilirsin.