Neler Yeni

Orijinal Puff nereden alınır?

Afur

80+
Arkadaşlar daha önce hiç denemedim, satın almadım. Orijinalini internette hangi site veya siteler satıyor?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sigara daha az zararlı. Puffa bulaşma.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
İnternetten satın almadim ama arkadaşlarında icinlerden nerden aldigini sor genellikle çok satan 4-5 kişi oluyor herkes ondan alıyor. Tobaccolarada sorabilirsiniz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam birisi diyor sigara daha kötü birisi diyor puffın zararı daha düşük bunun aslı nedir tam olarak
Ben baktım biraz puffa. Tehlikelisiz gibi gözüküp baya tehlikeli bir şeymiş. Sigaranın en azından ne olduğu belli. Bunlar daha yeni olduğu için ne yapacakları da belli değil. Pufflarda bağımlı olma daha kolay. Kanser olma riski daha fazla. Elektronik sigara sıvısı buhar oluşturma aşamasında ısıtıldığında akrolein, aset aldehid, formaldehid gibi maddeler oluşuyor. Bunlar da iltihabi reaksiyona neden olan ve kanser yapan maddeler olarak biliniyor. Bence puff falan içme.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Puff tehlikesiz, ama içine çekersen ölüme kadar gider. İçine çekersen sigaradan yüz kat zararlı, ciğerlerin su bile toplar. İçine çekmeyeceksen alabilirsin.

Semix59

80+ Silver
Kime göre neye göre Puff daha zararlı sigaranın içinde yüzlerce zararlı oksit madde var. Ben Elektronik Sigaramdan razıyım baba...

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Ben baktım biraz puffa. Tehlikelisiz gibi gözüküp baya tehlikeli bir şeymiş. Sigaranın en azından ne olduğu belli. Bunlar daha yeni olduğu için ne yapacakları da belli değil. Pufflarda bağımlı olma daha kolay. Kanser olma riski daha fazla. Elektronik sigara sıvısı buhar oluşturma aşamasında ısıtıldığında akrolein, aset aldehid, formaldehid gibi maddeler oluşuyor. Bunlar da iltihabi reaksiyona neden olan ve kanser yapan maddeler olarak biliniyor. Bence puff falan içme.
puff yeni aldım hani bazıları vardır ya emzik gibi ağzında taşır öyle değil de arada bi hatta nadir içiyorum dışarı flaan çıkarsam anca çok bişey olur mu acaba(aynı zamanda bağımlılığım yok bitince bırakırım daha almam büyük ihtimal)

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
Çoğu marketlerde satılıyor. Tekellere sorabilirsin.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Allah allah hangi bilimsel makaleye göre puff 100 kat zararlıymış açıp göstersenize

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,781
Üyeler
161,495
Son üye
Keremshn
Top Bottom