Neler Yeni

orijinal windows 11 den 10 a geçilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umut ceylan
aldığım hazır sistem de orijinal windows 11 bulunuyor ben pek sevmiyorum windows 11i o yuzden 10 a geçmek istiyorum geçme imkanım var mı?
bir yerde sadece yükseltme yapılırsa düşürülür yazıyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umut ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
aldığım hazır sistem de orijinal windows 11 bulunuyor ben pek sevmiyorum windows 11i o yuzden 10 a geçmek istiyorum geçme imkanım var mı?
bir yerde sadece yükseltme yapılırsa düşürülür yazıyordu
windows 10 iso indir flas'a yazdır sonra kur

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
windows ayarlarından olmuyomu
sıfır windows 11 kurulu olarak geldiyse doğal olarak windows 10'a geri döndürülemez. Windows 10 iso indir sonra rufus ile flasha yazdır sonra pc'den bootlayıp kur internetten bakarak kurulum aşamalarını çok kolay bir şekilde yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umut ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfır windows 11 kurulu olarak geldiyse doğal olarak windows 10'a geri döndürülemez. Windows 10 iso indir sonra rufus ile flasha yazdır sonra pc'den bootlayıp kur internetten bakarak kurulum aşamalarını çok kolay bir şekilde yapabilirsin
bu videoda flashsız indirmeyı gosteriyo daha iyi bi yontem bence microsoftun kendı sıtesınden iso indiriyo
birde windows lisanslıysa 10 a geçincede lisans etkinleştirilmiş şekilde duruyor

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
bu videoda flashsız indirmeyı gosteriyo daha iyi bi yontem bence microsoftun kendı sıtesınden iso indiriyo
birde windows lisanslıysa 10 a geçincede lisans etkinleştirilmiş şekilde duruyor
Tamam oluyorsa öyle yap sıfır kurulum daha stabil olur. Windows 10 lisansını, usb ile windows 11'de kurduğumdada kullanıyordum. Sırf ordan yükle demene gerek yok lisans istiyorsan.

BabaVoss7

80+ Silver
win 11 de cok sorun var diyolar bide arayüzü hoşuma gitmedı
O öncedendi nerdeyse bi yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım. Bence win 10 dan dahada stabil. Tema olarakta emin ol pek bişey değişmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umut ceylan
güncel bir sistemin varsa win 11 daha stabil
O öncedendi nerdeyse bi yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım. Bence win 10 dan dahada stabil. Tema olarakta emin ol pek bişey değişmiyo
Tamam oluyorsa öyle yap sıfır kurulum daha stabil olur. Windows 10 lisansını, usb ile windows 11'de kurduğumdada kullanıyordum. Sırf ordan yükle demene gerek yok lisans istiyorsan.
yıllardır windows 10 kullandığım için çok haz edemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,408
Üyeler
160,537
Son üye
sBirtanVR
Top Bottom