Neler Yeni

Orjinal olmayan adaptör

yubnnnnbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gürbüz
İyi günler ben geçen cuma samsung a55 almıştım(0)fakat adaptör almayı unutmuşum ve tekrar fırsat olmadı yaklaşık 3-4 kere syrox ve 1-2 kere realmenin orjinal adaptörünü
kullandım ve bugün samsung adaptöre geçtimde hani 0 telefonda bataryanın bi kendine gelme süresine benzer bir şey var ya herhangi bir sıkıntı veya kalıcı hasar oluşturmuş mudur?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
İyi günler ben geçen cuma samsung a55 almıştım(0)fakat adaptör almayı unutmuşum ve tekrar fırsat olmadı yaklaşık 3-4 kere syrox ve 1-2 kere realmenin orjinal adaptörünü
kullandım ve bugün samsung adaptöre geçtimde hani 0 telefonda bataryanın bi kendine gelme süresine benzer bir şey var ya herhangi bir sıkıntı veya kalıcı hasar oluşturmuş mudur?
Uzun vadeli kullanmamışsınız bir sorun olmaz

yubnnnnbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun vadeli kullanmamışsınız bir sorun olmaz
Sadece 3 4 kere kullandım dediğim gibi forumda konu açarak biraz abartmışm olabilirim ama o kadar çalışıp aldıktan sonra emin olmak istedim ve dediğim gibi samsung adaptöre geçtim

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Sadece 3 4 kere kullandım dediğim gibi forumda konu açarak biraz abartmışm olabilirim ama o kadar çalışıp aldıktan sonra emin olmak istedim ve dediğim gibi samsung adaptöre geçtim
sıkıntı olmaz

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
bisey olmaz brom rahatlıkla kullanabilirsin

Top Bottom