Neler Yeni

orjinal oyun dosyalarini indirme

RedZone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Veli
merhaba yeni eve tasindik internet yok kendi internetimi paylaşıp ufak tefek internete erisimim var fakat internetsiz oyun yuklicek kadar internetim yok.telefonumun hafizasi yuksek baya bos alanim var bi tanidigin evine gidip telefonuma oyun yukleyip bunu gelip pcye aktarmak istiyorum fakat crackli oyun yuklemek istemiyorum steam kutuphanemde fifa 23 ets 2 var bu oyunlari orjinal dosyalarini yukluyip steamde dosya dogrulayip oynamak istiyorum bu oyunlarin orjinal cracksiz virussuz dosyalarina erisebilcegim site varmı(hardiski goturmeyi pcyi goturmeyi bende tahmin ettim fakat oyle bi imkan yok tanidigin evinde pc yok harddisk goturemiorum pcyde goturebilcek kadar yakin deil komsularinda interneti yok bu bölgede internet altyapisi bulunmuo

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
merhaba yeni eve tasindik internet yok kendi internetimi paylaşıp ufak tefek internete erisimim var fakat internetsiz oyun yuklicek kadar internetim yok.telefonumun hafizasi yuksek baya bos alanim var bi tanidigin evine gidip telefonuma oyun yukleyip bunu gelip pcye aktarmak istiyorum fakat crackli oyun yuklemek istemiyorum steam kutuphanemde fifa 23 ets 2 var bu oyunlari orjinal dosyalarini yukluyip steamde dosya dogrulayip oynamak istiyorum bu oyunlarin orjinal cracksiz virussuz dosyalarina erisebilcegim site varmı(hardiski goturmeyi pcyi goturmeyi bende tahmin ettim fakat oyle bi imkan yok tanidigin evinde pc yok harddisk goturemiorum pcyde goturebilcek kadar yakin deil komsularinda interneti yok bu bölgede internet altyapisi bulunmuo
Bir internet kafeden vs. indirip eve götürüp kendi bilgisayarına yüklemeyi denesen daha basit sanki.

RedZone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Veli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir internet kafeden vs. indirip eve götürüp kendi bilgisayarına yüklemeyi denesen daha basit sanki.
flasha atmayi bende denedimde burdaki int kafelerde ya usb takmaya izin vermiolar yada aktardigin dosya basina ucret yansitiolar

arturo

80+ Silver
flashla orjinal oyun aktaramassın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
oyunların orjinal hallerinin torrentlerini bulabilirsin telefona indirip bilgisayara taşıyabilirsin

RedZone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Veli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
flashla orjinal oyun aktaramassın.
reis zaten flashla deil dosyalarini indirip steamde olmasi gereken yere atinca dosya dogrulamasi yapio az bise internetle kurtariorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunların orjinal hallerinin torrentlerini bulabilirsin telefona indirip bilgisayara taşıyabilirsin
ustam bende bulabilcegim siteleri soruorum bildigin varmj

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
reis zaten flashla deil dosyalarini indirip steamde olmasi gereken yere atinca dosya dogrulamasi yapio az bise internetle kurtariorum

var ama basit bir iş değil. önce telefonuna libretorrent veya flud gibi bir program indirmen lazım. daha sonra torrent sitelerinden (1337x gibi) istediğin oyunun oyun+crack ayrı klasörlerde olan bir uploadını bulman lazım. sen sadece oyunu indirip cracki indirmeyeceksin, daha sonra oyunu steam klasörüne koyacaksın

arturo

80+ Silver

hocam özelden yazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,753
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27