Neler Yeni

Orjinal Telefon ve Yenilenmiş Telefonların Farkı Nelerdir?

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
Yeni telefon alacağım için orjinal ve yenilenmiş arasındaki farkı merak ettim. Yenilenmiş fiyatına değer mi, alınır mı?

yusakaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yuşa Kara
Instagram
creepersia
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198301028968/
Discord
yusakaraa
Yeni telefon alacağım için orjinal ve yenilenmiş arasındaki farkı merak ettim. Yenilenmiş fiyatına değer mi, alınır mı?
Yenilenmiş cihazlar 2. el satın alınmış bakımları o firma tarafından yapılmış cihazlar ama kesinlikle önermem. Satın alanların çoğu sorun yaşıyor.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Anıl Aykın
Zamanında çok araştırdım. Eski telefon alacaksan (iphone 6-7 vs) değişen parçalar ikinci el ya da yan sanayi oluyor (daha yeni modellerde de olma ihtimali var tabii). Yerden yere değişir ama genel konuşacağım iyisi-kötüsü okuduklarım dahilinde yenilenmiş telefonu aldığın zaman cihaz geldiğinde kağıtta örnek veriyorum pil değiştirilmiştir yazıyor ama başka parçası da değişmiş olabilir (ekran, kamera). Bunlarda ikinci elden alınıp bakımları yapılıyor. Tavsiye edilir mi dersen pek edilmiyor. Ben kendime yenilenmiş telefon almış biri olarak durumu en iyi gözüken bir xr aldım işimi görsün yetiyordu. 2. ayı bitmek üzere ve şu an bir sorunu yok. Batarya değişmiş yazıyordu kağıtta ama ben arka kasanın ve sensörünün de değiştiğini düşünüyorum. Benim için sorun değil "alo" desin yetiyor ama bunları da yazmaları gerekiyor tabii.

morpx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berat Güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında çok araştırdım. Eski telefon alacaksan (iphone 6-7 vs) değişen parçalar ikinci el ya da yan sanayi oluyor (daha yeni modellerde de olma ihtimali var tabii). Yerden yere değişir ama genel konuşacağım iyisi-kötüsü okuduklarım dahilinde yenilenmiş telefonu aldığın zaman cihaz geldiğinde kağıtta örnek veriyorum pil değiştirilmiştir yazıyor ama başka parçası da değişmiş olabilir (ekran, kamera). Bunlarda ikinci elden alınıp bakımları yapılıyor. Tavsiye edilir mi dersen pek edilmiyor. Ben kendime yenilenmiş telefon almış biri olarak durumu en iyi gözüken bir xr aldım işimi görsün yetiyordu. 2. ayı bitmek üzere ve şu an bir sorunu yok. Batarya değişmiş yazıyordu kağıtta ama ben arka kasanın ve sensörünün de değiştiğini düşünüyorum. Benim için sorun değil "alo" desin yetiyor ama bunları da yazmaları gerekiyor tabii.
Bir buçuk senedir yenilenmiş iPhone 7 kullanıyorum telefonumun bataryası orjinali ile değişmişti 93tü pil gücü fakat pil gücü 53e düştü 4,5 aydır da 53 pil gücü. Şarjı eskidende hızlı bitiyordu fakat artık telefonda 1 saat bile instagramda dolanamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,885
Üyeler
161,355
Son üye
xKtalTRxxx
Top Bottom