orta segment tel önerisi

Reaksiyon skoru
26
3-4bin arası telefon önerisi istiyorum kendi m üç telefon arasına kaldım

a52 realme7pro redmi note 10pro
Oyun odaklı değilim uzun süre şarj süresi ve hızlı şarj olsun amoled ekran şart
7pro çok iyi bu konuda ama arayüz bakımından xiaomi daha iyi sanırsam ve 120hz ekranı var xiaomi çok iyi ama 90dkda full şarj oluyor

Poco x3 pro

3-4bin arası telefon önerisi istiyorum kendi m üç telefon arasına kaldım

a52 realme7pro redmi note 10pro
Oyun odaklı değilim uzun süre şarj süresi ve hızlı şarj olsun amoled ekran şart
7pro çok iyi bu konuda ama arayüz bakımından xiaomi daha iyi sanırsam ve 120hz ekranı var xiaomi çok iyi ama 90dkda full şarj oluyor
M51 YADA NOTE 8 PRO

@SpeedCar etiketlediğin için teşekkür ederim.

Önceliklerine de baksaydınız keşke.

Samsung Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim.
Hepsiburada Trendyol gibi yerlerden telefon almak mantıklımı satıcı direk hb ve trendyol olsa bir sıkıntıda iade edilebilr mi ?

Hepsiburada Trendyol gibi yerlerden telefon almak mantıklımı satıcı direk hb ve trendyol olsa bir sıkıntıda iade edilebilr mi ?
Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerden telefon almak mantıklı, teknoloji mağazalarından (Vatan vs.) daha ucuza almış oluyorsunuz hem. Sorun çıkarsa iade edilebilir.

@SpeedCar etiketlediğin için teşekkür ederim.

Önceliklerine de baksaydınız keşke.

Samsung Galaxy A52 almanızı tavsiye ederim.
note10pro da 120hz bi akıcı amoled ekran var 6.7inçte büyük ekranı var onda tek sorun 1.5saatte tam şarj olması
samsungu nedense pek sevemiyorum ya
hertzı yüksek olması hoşuma gitti oyun oynamasamda ekranımın akıcı olması cok güzel özellik fotoğraf konusuna gelirsek normal kullanan biriyim çok bir kamera alışkanlığım yok işlemci bazında 732g kullanıyor o da iyi xiaomi deki tek sorun her telefona 33w şarj adaptörü kullanması yani 45w falan olsaydı 50-60dkda şarj olsaydı çok tatlı olurdu

note10pro da 120hz bi akıcı amoled ekran var 6.7inçte büyük ekranı var onda tek sorun 1.5saatte tam şarj olması
samsungu nedense pek sevemiyorum ya
hertzı yüksek olması hoşuma gitti oyun oynamasamda ekranımın akıcı olması cok güzel özellik fotoğraf konusuna gelirsek normal kullanan biriyim çok bir kamera alışkanlığım yok işlemci bazında 732g kullanıyor o da iyi xiaomi deki tek sorun her telefona 33w şarj adaptörü kullanması yani 45w falan olsaydı 50-60dkda şarj olsaydı çok tatlı olurdu
Yazılımından dolayı tavsiye etmem, 120 Hz ve 90 Hz test eden kişiler çok fazla fark olmadığını söylüyor.

Yazılımından dolayı tavsiye etmem, 120 Hz ve 90 Hz test eden kişiler çok fazla fark olmadığını söylüyor.
peki realme7pro mu alsam hızlı şarj benim için önemli günlük kullanımda maksimum seviyede olup 30-40 dkda şarj etmesi çok hoş
ama a52 90dk falan şarj oluyor sanırım ve kasa esneme sorunu varmış a52de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki realme7pro mu alsam hızlı şarj benim için önemli günlük kullanımda maksimum seviyede olup 30-40 dkda şarj etmesi çok hoş
ama a52 90dk falan şarj oluyor sanırım ve kasa esneme sorunu varmış a52de
oppo yazılım kısmı nasıl (SAMSUNGU HİÇ SEVMİYORUM)

Geri