Neler Yeni

Ortada bişi yokken kaybolan ram

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Evde internet olmadığından oyun falan çok oynamadım bu yüzden hiç dikkat etmedim ama bugün şans eseri telefonumda bir fotoğrafa denk geldim ve görev yöneticisinde ramim 8 gözüküyordu gittim pc yi açıp baktım ciddili 8 gb gözüküyordu söküp içine baktığımda hiç bir sıkıntı yoktu ramleri söküp ayni yerlerine geri taktım ve 16 gb gözükmeye başladı bi sıkıntı olmadı ama neden böyle olmuştur

PaLa007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet akıllı
Kardeşim konuyu düzgün anlaşılır anlatırmısın hiçbirşey anlamadım yazdığından

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Arif Çelebi
Şu foruma yaş sınırı getirilmesi gerekiyor tc ile bile kayıt olmaya razıyım böyle konular açılmamalı

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Evde internet olmadığından oyun falan çok oynamadım bu yüzden hiç dikkat etmedim ama bugün şans eseri telefonumda bir fotoğrafa denk geldim ve görev yöneticisinde ramim 8 gözüküyordu gittim pc yi açıp baktım ciddili 8 gb gözüküyordu söküp içine baktığımda hiç bir sıkıntı yoktu ramleri söküp ayni yerlerine geri taktım ve 16 gb gözükmeye başladı bi sıkıntı olmadı ama neden böyle olmuştur
Yerine düzgün takamamışlardır sen takınca sorun düzelmiş eğer ram sorunlu olsa belli olurdu şimdiye kadar

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kardeşim konuyu düzgün anlaşılır anlatırmısın hiçbirşey anlamadım yazdığından
Şu foruma yaş sınırı getirilmesi gerekiyor tc ile bile kayıt olmaya razıyım böyle konular açılmamalı
Ne alaka ? Tamam çok dikkat etmemiş yazıma ama az çok anlaşılıyor ne demek istediği,yaş sınırlaması falanmış :D

Tozdan dolayı olmuş olabilir siz çıkarıp takınca düzelmiştir.

PaLa007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet akıllı
Yani yaş sınırlaması değil hocamda merak etmek ayıp bir şey değil bilgilenmiş oluyor böyle arkadaşlar.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Selim
Arkadaş 16gb ram kullandığını zannederken tesadüf eseri 8gb ram kullandığını öğreniyor ve kendi imkanlariyla eski haline getiriyor 👍 okuduğunuzu anlamıyorsanız yaş sınırı size getirilmeli 👍 soruya gelirsek ya ramlerin biri tam takılmamıştır ya da bağlantı yerinde temassizlik olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,164
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom